Haberler

Eski Milli Futbolcular Çanakkale'de

Galatasaray Futbol Takımı'nın eski kaptanı Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde sarı-kırmızılı takımın favori olduğunu söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın eski kaptanı Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Galatasaray- Beşiktaş derbisinde sarı-kırmızılı takımın favori olduğunu söyledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan'ın davetiyle bazı etkinliklere katılmak için Çanakkale'ye gelen eski futbolcular Bülent Korkmaz, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber ve Engin İpekoğlu, polisevinde kahvaltı yaptı.

Daha sonra Turan ile kordonboyunda gezen eski milli futbolculara Çanakkaleliler büyük ilgi gösterip, bol bol fotoğraf çektirdi.

Korkmaz, Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, saha, taraftar, moral ve motivasyon açısından Galatasaray'ın avantajlı olduğunu belirterek, "Futbol bu, saha içinde maç başlayıp, devam ettiği sürece avantajlar, dezavantajlara dönüşebilir. Dolayısıyla Galatasaray takımı kazanırsa büyük olasılıkla şampiyon olur. Beşiktaşlı oyuncular da bir çıkış yolu arıyorlar. En azından sezonu taraftarlarına affettirecek veya kulübü affettirecek bir yol arıyorlar. Bu yolun da Galatasaray maçı olduğunu biliyorlar. Ben de çok merak ediyorum, favori Galatasaray ama sonuç ne olur bilemiyorum" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen ise Türk sporuna büyük hizmetler veren, kariyerleri müthiş eski oyuncularla Çanakkale'de bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Bugün Çanakkale'de sosyal projelerde yer alacağız. Bu zevki bize tattırdığı için Bülent Turan'a ve bütün Çanakkalelilere teşekkür ederiz" dedi.

Dilmen, gazetecilerin Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili sorusu üzerine "O kadar çok keyifliyiz ki maç aklımızda yok. Akşam yorumlayacağız zaten maçı. Şampiyonluğu etkileyecek bir müsabaka. Yine de bugünkü skor yarın ki Fenerbahçe maçına da yansıyacaktır muhakkak. Sanki son haftaya doğru gidiyor. Bakalım nasıl olacak" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçında, sarı lacivertli taraftarların tepkisini değerlendiren Dilmen, "Bunlar tabi olacak. İçeride beklemediğiniz bir mağlubiyet. Bursaspor'un iyi futbol oynadığını gözardı etmemek lazım. Sezonun en iyi takımlarından biri. Farklı bir skor oldu. Taraftarın tepkisi normal" şeklinde konuştu.

Bülent Turan ise Türkiye'nin marka değeri en yüksek şehirlerinin başında gelen Çanakkale'de birbirinden kıymetli 5 efsane futbolcuyu ağırladıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu, bizim için gurur ve mutluluk kaynağı. Çanakkalemizin marka değerine marka katacak ne varsa bunun altına imza atacağımızı söylemiştik. Her gün bir siyasetçimizi, her gün bir bakanımızı bugün de Türkiye'mizin önde gelen eski futbolcularını ağırlıyoruz. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Korkmaz Galatasaray Çanakkale Beşiktaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title