Haberler

Son Dakika! Eski Milli Futbolcu Önder Turacı Bıçaklandı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Önder Turacı, eski eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı. Milli futbolcu, bu sabah itibarıyla hayati tehlikeyi atlattı.

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcularından Önder Turacı, Belçika'da bıçaklandı.

OLAY NASIL YAŞANDI?

Olay, Liege'de meydana geldi. Önder Turacı'nın, kız kardeşinin eski eşi olan ve isminin Ali olduğu belirtilen kişi ile kavga ettiği ve bu şahıs tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

Omuz ve göğüs bölgelerine aldığı bıçak darbeleri sonucunda ağır yaralanan Önder Turacı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yoğun bakıma alınan Turacı'nın bu sabah itibariyle hayati tehlikesinin ortadan kalktığı öğrenildi. Yoğun bakımdan çıkarılan Önder Turacı'nın normal odaya alındığı bildirildi.

Öte yandan polis, şüpheliyi gözaltına aldı.

ÖNDER TURACI KİMDİR?

Erzincan'in Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak Liège kentinde dünya'ya gelen Önder Turacı, burada 1986'da henüz 5 yaşındayken, Club Ligue altyapısında futbola başladı. Burada 1995'e kadar oynadıktan sonra, Tilleur Liège'in genç takımına geçti. 1999 yılında Standard Liege takımına transfer oldu.

2004-2005 SEZONUNDA FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU

Burada kısa zaman içerisinde kendini tam anlamıyla gösterdi ve 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Çifte vatandaşlığı bulunan Turacı, önce Belçika Ümit Millî Takımında oynamış ve millî takım seçme yaşını geçirdikten sonra Türkiye Millî Takımı'nı seçmiştir.

TERİM KADROYA ÇAĞIRMIŞTI

FIFA'nın Bahamalar'ın başkenti Nassau'da düzenlediği kongrede çift pasaportlu oyuncuların millî takım seçme konusundaki yaş sınırlaması kaldırılması kararı ile Türkiye Millî Futbol Takımı'nın Ukrayna ile deplasmanda yapacağı özel maçın aday kadrosuna Fatih Terim tarafından çağrılmıştır.

2010'da Fenerbahçe'den ayrılmış ve Kayserispor'a gitmiş, ardından Temmuz 2011'de ise Mersin İdman Yurdu'yla sözleşme imzalamıştır.

EN SON BELÇİKA'DA OYNADI

35 yaşındaki Turacı, en son Belçika 3. Ligi'nde Seraing United'da forma giymekteydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Önder Turacı Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title