Haberler

Eski Milli Eğitim Bakanı Baş'tan Samsun Valisi Şahin'e Ziyaret

Eski Milli Eğitim Bakanı ve Geleceğin Eğitimi Derneği Başkanı Nimet Baş, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Eski Milli Eğitim Bakanı ve Geleceğin Eğitimi Derneği Başkanı Nimet Baş, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Pangea İnsan Kaynaklarını Geliştirme ve Sivil Etkileşim Derneğince kentteki bir otelde düzenlenen "Sokakta Hayat Var" projesinin tanıtımına katılan Baş, daha sonra Vali Şahin'e ziyarette bulundu. Proje hakkında bilgi veren ve çalışmanın başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Baş, projenin amaç ve kazanımları konusunda düşüncelerini aktardı.

Vali Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baş, ziyaret kapsamında Valilik Şeref Defterini de imzaladı.

"Sokakta Hayat Var" projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği "Sokakta Hayat Var" projesiyle AB ülkelerinde önemli bir çalışma alanı görülen "Sokak Sosyal Çalışanı", sokakta çalışan ve zaman geçiren gençlere planlı, sistemli ve gelişim dönemlerine uygun, onlara vizyon kazandıracak profesyonel bir hizmet sunmak hedefleniyor. Bu alanda eğitim alan profesyonel "Sokak Sosyal Çalışanları"nın Türkiye'deki gençleri bekleyen sokağa bağlı risklerin etkisini azaltacağı düşünülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Şahin Nimet Baş Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title