Haberler

Eski Milletvekili Yıldırım'ın Cenazesi Adana'da Toprağa Verildi

Cenaze törenine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Vefat eden eski MHP Milletvekili Recai Yıldırım'ın cenazesi, Adana'da toprağa verildi, cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Yıldırım için kentteki ilk tören, MHP İl Başkanlığı'nda düzenlendi. Genel Başkan Bahçeli'nin de katıldığı törende, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Yıldırım'ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yıldırım'ın, ülkesine ve Adana'ya önemli hizmetlerde bulunduğunu anlatan İzgioğlu, "Yeri doldurulamayacak bir dava arkadaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun" dedi.

Buradaki törenin ardından Merkez Camii'ne getirilen Yıldırım'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Bahçeli, Yıldırım'ın tabutuna, cenaze aracına kadar omuz verdi.

Cenazenin toprağa verilmesinden sonra mezara karanfil bırakıp dua eden Bahçeli, Yıldırım'ın ailesine başsağlığı diledi.

Törene,  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar da katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Bedrettin Yıldırım Recai Yıldırım Devlet Bahçeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title