Haberler

Eski Milletvekili Galip Demirel'in Vefatı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 18. dönem milletvekili ve eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 18. dönem milletvekili ve eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Çalık, mesajında, eski bakanlardan Güldal Akşit'in de babası olan 18. dönem milletvekili ve eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel'in vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirtti.

Malatya'nın yetiştirdiği çok müstesna devlet adamlarından olan Galip Demirel'in uzun süredir tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumduğunu belirten Çalık, Demirel'in bürokrasi ve siyaset hayatında unutulmaz izler bıraktığını ifade etti.

Çalık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geride hayır dualarıyla anılacak nice hizmetler bırakan ve haleflerine her zaman örnek bir devlet adamı profili sunan Galip Demirel'e Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Başta Güldal Akşit hanımefendi ve Serdar Demirel beyefendi olmak üzere kederli ailesine sabrıcemiller niyaz ediyorum. Başta Malatyamız olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Serdar Demirel Öznur Çalık Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title