Haberler

Ak Partili Eski Vekil Erbay, Çiçek Ailesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Düzce eski Milletvekili Celal Erbay, Hasanlar Baraj Gölünde hayatını kaybeden Ferhat Çiçek ve torunu Sümeyye Çiçek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Düzce eski Milletvekili Celal Erbay, geçtiğimiz hafta Hasanlar Baraj Gölündeki sandal faciasında hayatını kaybeden 70 Yaşındaki Ferhat Çiçek ve 10 Yaşındaki torunu Sümeyye Çiçek'in, Yığılca ilçesine bağlı Aydın Köyü'nde ki aile fertlerine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Düzce eski Milletvekili Celal Erbay, geçtiğimiz hafta Hasanlar Barajı'nda yaşanan sandal faciasının çok üzücü bir olay olduğunu söyledi. Sandal Faciasında hayatını kaybeden 70 yaşındaki Ferhat Çiçek ve 10 yaşındaki Sümeyye Çiçek'in yakınlarına başsağlığı dileyen AK Parti Düzce eski Milletvekili Celal Erbay, yaşanan kazanın kendisinde derin bir üzüntüye yol açtığını söyledi. Erbay, "Geçtiğimiz hafta, Hasanlar Barajında yaşanan sandal kazasını ilk duyduğumda büyük üzüntü yaşadım. Çünkü Ferhat Amca, benim çok sık görüştüğüm bir ailenin büyüğü. Ben hem Ferhat Amcaya, hem de 10 yaşındaki Sümeyye yavrumuza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Sandal Kazasında 10 yaşındaki kızı Sümeyye Çiçek'i kaybeden Mahir Çiçek ise, yaşanan acı olaydan ötürü büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Konuşmakta güçlük çeken Mahir Çiçek, "Henüz 10 yaşındaydı. Acımız çok büyük. Hem babamı, hem de kızımı aynı kazada kaybettim" şeklinde konuştu.

Erbay, konuşmanın ardından, kazada hayatını kaybeden Ferhat Çiçek ve torunu Sümeyye çiçek için Kur'an-ı Kerim okudu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celal Erbay Ak Parti Hasanlar Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title