Haberler

Eski Manken Tuba Ünsal Estetik Yaptırdı

Güncelleme:

Son zamanda yaptığı moda çalışmalarıyla adından söz ettiren oyuncu ve eski manken Tuba Ünsal, kök hücresi tedavisine başvurdu. Oyuncunun zaten çok güzel olduğunu vurgulayan takipçileri, bu işleme şaşırdı.

KÖK HÜCRE MODASINA UYDU

Ünlü isimler arasında gençleşmek için oldukça yaygın bir şekilde kullanımaya başlayan kök hücre modasına uyan son isim Tuba Ünsal oldu.

O HALİNİ INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Instagram sayfasından operasyondan bir kare paylaşan Ünsal, kök hücre deneyimini "Sonunda cesaret ettim kök hücre için.. Süreç şöyle işliyor, kulak arkasından bir doku alınıyor. 5-6 hafta alınan 10 tüp kanla ayrıştırılıyor ve sonunda bir kaç hafta arayla yüze enjekte ediliyor.. Sonuçlar muhteşem... Bu işlem sayesinde cilt dokunuz yenileniyor... Hadi inşallah" notuyla" takipçilerine aktardı.

"ZATEN ÇOK GÜZELSİNİZ"

İki çocuk annesi 33 yaşındaki Ünsal'ın takipçileriyse güzel oyuncunun böyle bir işleme ihtiyacı olmadığını ifade etti.

Paylaştığı karenin altına gelen yorumlardan bazıları şöyle:

"Hiç gerek yoktu siz zaten çok güzelsiniz. Bence size hiç gerek yok, sizin cildiniz zaten bebek gibi veya biz öyle görüyoruz TV'de"

Bir başka takipçisiyse, "Sen zaten harika bir yüze sahipsin tubişim yüzündeki o masum cici kız ifadesini kaybetirme bence o işlemlere hiç gerek yok."

KÖK HÜCRE NEDİR?

Hastanın kendi kanının işlemden geçirilip hastaya tekrar enjekte edilmesiyle gerçekleşiyor. Deriyi yenileyici ve gençleştirici özelliği olan bu uygulama başta estetik olmak üzere ortopedi ve iyileşmeyen yara tedavisi gibi alanlarda kullanılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Ünsal Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (1)

fulya:

Tuba ünsal gercekten cok güzel bayan. Böyle bir seye ihtiyaci yok ama kendisi Bilir. Allah bagislasin cocuklarida cok güzel. Basarili bir oyuncu , Güzel cocuklarinin güzel annesi. .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title