Haberler

Eski Manisa Belediye Başkanı Dayıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adliye Sarayı'ndaki törenden görüntüler Manisa Büyükşehir Belediyesi önündeki törenden görüntüle Hatuniye Camii'ndeki cenaze namazından görüntüler ve detaylar Eski Manisa Belediye Başkanı Dayıoğlu son yolculuğuna uğurlandı Organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün 84 yaşında hayatını kaybeden Eski Manisa Belediye Başkanı avukat Ertuğrul Dayıoğlu'nun cenazesi Manisa'da toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adliye Sarayı'ndaki törenden görüntüler

Manisa Büyükşehir Belediyesi önündeki törenden görüntüle

Hatuniye Camii'ndeki cenaze namazından görüntüler ve detaylar Eski Manisa Belediye Başkanı Dayıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün 84 yaşında hayatını kaybeden Eski Manisa Belediye Başkanı avukat Ertuğrul Dayıoğlu'nun cenazesi Manisa'da toprağa verildi.

Manisa'da 1973-1978 yılları arasında Adalet Partisi'nden, 1984-1989 yılları arasında Anavatan Partisi'nden belediye başkanlığı görevinde bulunan Dayıoğlu için önce Manisa Adliyesi'nde tören düzenlendi.

Avukat, hakim ve savcılarla adliye personelinin de katıldığı törende Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Dayıoğlu'nun eşi Hesna Dayıoğlu'na taziyelerini iletti. Tören sırasında Hesna Dayıoğlu eşinin tabutuna sarılarak ağladı.

Cenaze daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası önüne getirildi. Belediye önünde düzenlenen törene Manisa Vali Yardımcısı Yakup Tat, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Duaların ardından Dayıoğlu'nun cenazesi, Hatuniye Camisine kadar omuzlarda taşındı. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazında Dayıoğlu'nun eşi Hesna Dayıoğlu ve CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de saf tuttu.

Törene CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de katıldı.

Dayıoğlu'nun cenazesi Çatal Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title