Haberler

Eski Maliye Bakanı Unakıtan'dan Eskişehirspor'a Ziyaret

Güncelleme:

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti.

Hoşcan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehir'de "Kemal Unakıtan" denince herkesin "O bizim baş tacımızdır" dediğini söyledi.

Kupada hedeflerinin bulunduğunu hatırlatan Hoşcan, "Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalden finale çıkacağımızı umuyoruz. Eskişehirspor'a Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve milletvekillerimiz, Eskişehirspor'a desteğini esirgemiyor" dedi

Unakıtan da Eskişehir'in kendisinin adeta baş tacı olduğunu belirterek, Eskişehir'i ve Eskişehirlileri çok sevdiğini bildirdi.

Eskişehirspor'un ligde bulunduğu durumun iyi olduğunu anlatan Unakıtan, "Ertuğrul Hocamız bizi şampiyon yapsın. Böyle güzel ve kıymetli yönetim kurulu ve Ertuğrul Hocamız'dan şampiyonluk bekliyoruz. Eskişehirspor'a kupada final yakışır. Antalya'yı da seviyorum ama Eskişehir maçı alır, buna inanıyorum. Eskişehirspor'un maçlarını sürekli takip ediyorum" diye konuştu.

Hoşcan'ın Unakıtan'a Eskişehirspor forması hediye ettiği ziyarette, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile diğer partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Unakıtan Eskişehirspor Mesut Hoşcan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title