Haberler

Eski Komşusunu Eşiyle İlişkisi Olduğu Gerekçesiyle Öldürdü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta, 35 yaşındaki Hakan Altunbaş'ın, arkadaşı ve eski komşusu da olan fırıncı 38 yaşındaki Mete Gümüştoka'yı eşi Dönüş'ü birlikte olduğunu öne sürüp tüfekle öldürdüğü ortaya çıktı.

2 yıl önce aldatma şüphesiyle evini başka bir mahalleye taşıyan 3 çocuk babası Hakan Altunbaş, devam ettiğini ileri sürdüğü yasak ilişki nedeniyle 2 çocuk babası Gümüştoka'yı öldürdüğünü itiraf etti, tutuklandı.

TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

Olay, geçen perşembe akşamı Onikişubat Mahallesi'nde bulunan bir fırında meydana geldi. İddiaya göre, esnaflık yapan 3 çocuk babası Hakan Altunbaş, eşiyle birlikte olduğunu öne sürdüğü evli ve 2 çocuk babası Mete Gümüştoka'ya çalıştığı fırının önünde oturduğu sırada tüfekle ateş etti. Gümüştoka ağır yaralanırken, Altunbaş tüfeğiyle birlikte kaçarak izini kaybettirdi. Götürüldüğü Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde kurtarılamayarak yaşamını yitiren Gümüştoka'yı öldüren Altunbaş'ı, olayın meydana geldiği bölgedeki bir marketin güvenlik kamerası görüntülerinden tespit eden polis, Genç Osman Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.



"EŞİMLE İLİŞKİLERİ VARDI"

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli Altunbaş, polise verdiği ifadesinde itiraf ettiği cinayeti yasak aşk nedeniyle işlediğini iddia etti. Altunbaş, aynı zamanda arkadaşı ve eski komşusu da olan Gümüştoka'yı, 2 yıl önce evini Onikişubat Mahallesi'nden başka bir mahalleye taşımasına rağmen eşiyle aşk yaşamayı sürdürdüğü için öldürdüğünü iddia ederek, "2 yıl önce Onikişubat Mahallesi'nde oturuyorduk. Eşim ve komşum olan, aynı zamanda da tanıdığım Mete Gümüştoka arasında bir birliktelik olduğu için evimi başka yere taşıdım. Ancak aradan 2 yıl geçmesine rağmen kulağıma hala eşimle birlikte olduğu yönünde duyumlar geliyordu. Son olarak Facebook'taki yazışmalarını görünce öfkelendim ve tüfekle gidip ateşe ettim. Öldüğünü sonra öğrendim, pişmanım" dediği öne sürüldü.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerini tamamlanan Altunbaş, sevk edildiği nöbetçi mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onikişubat Mahallesi Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (52)

tek:

boşasaydın diyen arkadaşlar 3 çocuk var evi kadına veririer çocugu anneye verirler bide nafak baglarlar kadına adamada sen ne yaparsan yap der adalet abimiz adam da bunalıma girer kadında onunla bununla o paraları yer adam ya intihar eder yad gider kadını vurur bilindik seneryı çocuğu olan annelere seslenıyorumm yapmayın aileyi ayakta tutan kadındır

43
1
yanıtYanıtla
muhammedgulzehra@ilkposta.com:

aldatmayi ispatlarsa bu dediklerinin hicbiri olmaz, yasalardan bir habersin sanirim...

yanıt0
yanıt0
ersin:

tutuklanır da şimdi bu adam yazık ,sen kalk pisliğin tekini bu dünyadan temizle bir de ceza al

38
6
yanıtYanıtla
Usaklierler1001@yahoo.de:

Beyefendi,simdi kac cocuk babasiz büyüyecek? O adamin karisi simdi isterse daha rahat katil kocasini aldatabilecek.Sözde pislik temizlendi ha cok düsüncesizsin.Kimsenin kimseyi nefsi müdafa disinda öldürmeye hakki yoktur.Adam karisini bosasaydi bence bu vahseti sergileyecegine.Türkiyede yeterince cinayetler olmuyormu zaten???

yanıt0
yanıt0
ersinersin-erdem1980@hotmail.com:

usaklı boş boş konuşma.adam katil olmamak için almış karıyı gitmiş ama pislikler adamı zorla katil etmişler işte

yanıt0
yanıt0
yıldız:

işte ilk önce böylesi olaylara sebep olan ahlaksız kişilere RECM CEZASI çıksa VE uygulansa BÖYLESİ NAMUS VAKALARI DA YÜZDE DOKSAN DOKUZ AZALIR VEYA YOK OLURDU..böylece aile faciaları da çıkmaz mazlum taraf kendisielini kana bulayıp da hapislerde sürünmez çocuklar anasız babasız ortada kalmazdı...ve ayrıca. Devlete de de yük olmazlardı .BU İŞ NORMAL OLARAK İDARECİLERİN ELİNE KALMIŞTIR.

35
7
yanıtYanıtla
DETRİUMserhatorhan@hotmail.com:

İLK ÖNCE RECM CEZASI UYGULANMAYA , BENCE SENİN GİBİ YOBAZLARDAN BAŞLAMALILAR , BU ÇAĞDA SENİN GİBİ HASTALIKLI KAFALARDAN , BU ÜLKEYE YARAR DEĞİL , ZARAR GELİR !!!

yanıt0
yanıt0
GAMZEArizona_gzd_94@hotmail.ccom:

O KADAR DA DEĞİL HEM SENİN ÇOK SADIK BİŞEY OLDUĞUN NE MALUM RECM CEZASIYMIŞ

yanıt0
yanıt0
İPEK:

EĞER SENİ ALDATIYORSA ONUN İÇİN ADAM ÖLDÜRMEYE DEĞERMİ HAYATINI KARARTMAYA DEĞERMİ BİRDE 2 YIL BU KADAR PİSLİĞİN YAŞAMIŞSIN HAYRETLER SANA

34
5
yanıtYanıtla
REALİST !!!:

KOCA CEZA EVİNE , ÖLDÜRDÜĞÜ ADAM MEZARA ... MEYDAN KADINA KALDI .ŞİMDİ DAHA ÇOK ALDATIR . HEMDE HİÇ ÇEKİNMEDEN !!! ERKEKLER BİRAZ APTAL OLUYOR GALİBA .BEN O KOCANIN YERİNE OLSAM ELİMİ KANA BULAMAZ ,KAPIYI GÖSTERİR , BAVULUNU ELİNE VERİRDİM .PEKİ O NE YAPTI , HEM KATİL OLDU . HEM CEZA EVİNE GİRDİ . HEMDE NE İÇİN , HEMDE KİM İÇİN .ALLAH HERKESE AKIL FİKİR VERSİN .ZİRA HEPİMİZ AKIL FUKARASIYIZ , AZ BİRAZ !!!

38
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title