Haberler

Türk İş Adamının Eski Karısı Oğlunuda Alıp IŞİD'e Kaçtı

Güncelleme:

Oto galeri ve restoran sahibi Şahin Aktan, boşandığı Kırgız asıllı eşi Svetlana Hasanova'nın 3 yaşındaki oğlu Destan'la birlikte IŞİD'e katıldığını söyledi.

Oto galeri ve restoran sahibi Şahin Aktan (44), boşandığı Kırgız asıllı eşi Svetlana Hasanova'nın (24), 3 yaşındaki oğluyla birlikte, geçtiğimiz ay IŞİD'ın elindeki Rakka'ya gittiğini iddia ederek savcılığa başvurdu.

ESKİ KARISI OĞLUYLA IŞİD'E KAÇMIŞ

Hürriyet'ten Burcu Purtul'un haberine göre Aktan, son 1 yılda çarşafa giren, namaz kılmaya başlayan ve İslami sitelerde dolaşan eski eşinin 1 Temmuz'da aniden kaybolduğunu söyledi. Aktan, "Kendimi kadın olarak tanıtarak eşimle internetten konuştum. Rakka'da olduğunu, mücahitlerden biriyle evlenirsem benim de gelebileceğimi söyledi. Oğlum IŞİD'in elinde rehine" dedi.

GAZİANTEP'TE EVLENMİŞ

Şahin Aktan Facebook'taki bir konuşmasını şöyle aktardı: "Kadın gibi konuştuğum mücahitler evlilik istiyor. Eşim de Gaziantep'te bir mücahitle evlenmiş. Bunlar kaçak olarak Halep'e, oradan da Rakka'ya geçiyorlar. Akşamları cihattan dönen kocalarının yanlarına gidiyorlar. Bana da bir mücahit aşık oldu."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Gaziantep Hürriyet Türk İş Rakka Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (20)

............:

DEVLETTİN BASINA BENCIL BIRI GECMIS KENDI CIKARINI DUSUNMEKTEN ONEMLI KONULARLA ILGILENEMİYORR. . .

21
10
yanıtYanıtla
Tc:

PKK''ya ışide kaçmaya devam edin her türlü hainler devam devam İsrail''e yardımcı oluyorsunuz utanın

13
8
yanıtYanıtla
Fatma:

Bu ruh hastalarının yüzünden millet İslam''dan soğuyacak. .

21
0
yanıtYanıtla
kemal:

bunu ne ya Türkiye den bir sürü insan işıda kaçıyor . ama hükümetten ses seda yok

20
1
yanıtYanıtla
EVLENMEYIN YABANCILARLA OZAMAN:

Gül gibi bizim türkkizlarimiz dururken , hatta koca bulamazken bizim erkeklerimizde evlilik ve mutlulugu kültürünü bilmedigi ecnebilerle evlenir bide cocuk sonra si Malum SIKIYA gelmedimmi Kacar simdi giden karinami yoksa birdaha göremeyecegin cocugunami yanarsin Allah yardimciniz olsun dediyelim

11
7
yanıtYanıtla
Kırgız Türkügultekinokfidan@hotmail.com:

Kanınmı bozuk cahilmisin ? bence ikiside , senden çok daha TÜRKLER

yanıt0
yanıt0
UEMIT almanya:

ulan buda garanti CHP li bir bilmem neyin ya karisi yada üyesidir yeterki camur at . . .

4
14
yanıtYanıtla
veli:

işıd in elinde bulunan 49 rehinemizle ilgili nede ses yok büyüklerimiz polise hukuksuz operasyonlarla uğraşacağına biraz da bunla ilgilenseler ya

15
3
yanıtYanıtla
cemcan:

yalan söylüyor. karısını bulmak için

9
8
yanıtYanıtla
Memo:

Kadını kandırıp nikahlayıp ışid e götüren İstanbul da yaşayan bir Afgan göçmen. Bence artık göçmen alınmamalı ve son birkaç yılda alınanların hepsi geri gönderilmeli. Yoksa bunlar başımıza ileride daha büyük işler açar. Türkiye sana kucak açsın sen Türkiye nin vatandaşının yuvasını yık karısının aklını çek kaçır çocuğunun hayatıyla oyna. Böyle hainik olmaz olsun.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title