Haberler

Eski İşyerini Soydu

Güncelleme:

Adana'da Erkan K.(32), 2 ay önce ayrıldığı eski işyeri olan diş laboratuvarından tıbbi malzeme çaldığı iddiasıyla tutuklandı.

Adana'da 32 yaşındaki Erkan Küçükuncular, 2 ay önce ayrıldığı eski işyeri olan diş laboratuvarından 200 bin lira değerindeki tıbbi malzemeleri çaldığı iddiasıyla tutuklandı.

Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki diş laboratuvarında meydana geldi. İddiaya göre, sabah laboratuvara gelen 35 yaşındaki Akın Manap, kapı kilidinin kırılarak içeri girildiğini ve yaklaşık 200 bin lira değerindeki tıbbi malzemeler, bin 500 lira ile diz üstü bilgisayarın çalındığını gördü. Durumu polise bildiren Manap'ın şikayetçi olması üzerine harekete geçen Hırsızlık Bürosu ekipleri, araştırmaya başladı. İşyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlığı daha önce laboratuvarda teknisyen olarak çalışıp 2 ay önce de işten ayrılan Erkan K. ve 2 arkadaşının gerçekleştirdiğini belirledi. Hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, Erkan K.'ı evinde çaldığı malzemelerin bir kısmı ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan Erkan K., suçunu itiraf ederek, "2 ay öncesine kadar çalışıyordum. Ayrılırken alacaklarımı ve tazminatımı vermediler. Ben de paramın yerine malzemeleri aldım" diye ifade verdi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardandan Erkan K., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Erkan K. ile birlikte hırsızlığa karışan 2 zanlının yakalanması için çalışma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title