Haberler

Eski İstihbarat Daire Başkanı, 28 Şubatı Anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KİHMED tarafından düzenlenen seminerde Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu tarafından 28 Şubat süreci anlatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KİHMED tarafından düzenlenen seminerde Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu tarafından 28 Şubat süreci anlatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği'nin organizasyonu ile İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi, İHH Kocaeli Şubesi, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği'nin katılımlarıyla Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu tarafından 28 Şubat süreci anlatıldı. 28 Şubat sürecinde Mamak Askeri Cezaevine kapatılan ve 56 gün cezaevinde kalan Orakoğlu, o günlerde yaşadıklarını ve 28 Şubat sürecinde yaşanan tüm olayları katılımcılarla paylaştı. Bir tanık gözüyle 28 Şubat konferansı, Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konferans fuaye alanında 28 Şubatta yayınlanan gazete manşetleri ve bu süreçte hafızalara kazınmış fotoğrafları içeren bir sergi yer aldı. Konferans öncesi 28 Şubat sürecinde yaşanan olayları içeren bir de sinevizyon izlendi. 28 Şubat sürecinin iyi anlaşılması için yaşadıklarımızı milletimizle paylaşıyoruz diyen Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, 28 Şubat sürecinde Türkiye'nin 381 milyar dolar zarara uğratılarak ekonomik olarak diz çöktürüldüğünü ifade etti. Batı Çalışma Grubu ile ilgili elde ettiği bilgileri kendisinin ortaya çıkarttığını ve mahkemelere sunduğunu belirten Orakoğlu, 28 Şubatta yaşananların benzerlerinin 15 Temmuzda da yaşandığını ifade etti. Aynı merkezler tarafından ülkemizde operasyon yapıldığını söyleyen Orakoğlu, Bylock yazılımının FETÖ üyelerinin telefonlarına nasıl yüklendiği hakkında da bilgiler verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Orakoğlu 28 Şubat Mamak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title