Haberler

Eski İstanbul Adliyesi'nde Şarjör ve Fişekler Bulundu

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA Sultanahmet'te bulunan Eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat çalışması yapan işçiler adliyenin içinde boş şarjörler ve çeşitli silahlara ait fişekler buldu.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Sultanahmet'te bulunan Eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat çalışması yapan işçiler adliyenin içinde boş şarjörler ve çeşitli silahlara ait fişekler buldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Saat 11: 00 sıralarında, Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat çalışması sırasında işçiler boş şarjörler ve çeşitli silahlara ait fişekler buldu. Bunun üzerine işçiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, eski adliyenin iki tarafını da geçişlere kapattı. Ardından, adliye önüne gelen olay yeri inceleme ekipleri ile bomba uzmanı ekipler bulunan şarjör ve fişekleri incelemeye aldı. Ekipler, basın mensuplarının görüntü almasını da engelledi. Bulunan şarjör ve fişekler detaylı olarak incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Adliyesi Sultanahmet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title