Haberler

Eski İş Başkanı Kurtulmuş'tan Ak Gençlere Teşekkür Yemeği

AK Parti Bilecik eski İl Başkanı ve AK Parti Bilecik milletvekili aday adayı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Gençlik Kolları üyelerine teşekkür yemeği verdi.

AK Parti Bilecik eski İl Başkanı ve AK Parti Bilecik milletvekili aday adayı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Gençlik Kolları üyelerine teşekkür yemeği verdi.

Bilecik'te bir restoranda düzenlenen yemeğe, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, eski İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ile partiye üye gençler katıldı. Yenilen yemeğin ardından edilen dua sonrası gençlere seslenen Kurtulmuş, bu yemeğin adının il başkanlığı yaptığı sürece kendisini yalnız bırakmayan gençlere teşekkür yemeği olduğu belirtti. Kurtulmuş, "Çok değerli yol arkadaşlarım diyeceğim çünkü genç kardeşlerimle inşallah daha uzun yıllar aynı yolda yürüyeceğiz hayırlısıyla inşallah. Bu yemeği, siz genç kardeşlerimin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür amacıyla düzenledik. Bu yemeğin adına siz teşekkür ve kaynaşma yemeği diyebilirsiniz. Sizler gibi gençlerin karşısında tabi heyecanlanmamak mümkün değil" dedi.

"KEŞKE BEN DE GENÇKEN AK PARTİ KURULSAYDI"

Kendisinin genç olduğu dönemde AK Parti'nin kurulmasını arzuladığını belirten Kurtulmuş, "Ben de siz yaşta AK Parti'de siyasete başlamış olsaydım. Biz AK Parti ve siyasete belirli bir yaştan sonra başladık. Yıllardır bu davanın içinde gücümüzün yettiği, aklımızın erdiği kadar mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz inşallah Allah'ın izniyle. Siyaset uzun soluklu bir iş. Siyasetin söyleme şekli klasiktir, bir giriş kapısı vardır, çıkış kapısı yoktur. Sizler inşallah siyasete girdiniz, bu yolda uzun yıllar inşallah hizmet vereceksiniz ve değişik kademelerde görev alacaksınız. Azimle, kararlılıkla, dik duruşla inandığınız davada kararlı bir şekilde yürümeniz lazım"dedi.

"BİRBİRİNİZE SAHİP ÇIKIN"

Kurtulmuş, gençlere 'birbirinize sahip çıkın' öğüdünü vererek, "Bu teşkilatın içinde sizler gelecekte gençlik kollarından başlayanlar gençlik kolları başkanlığında gözünüz olacak. Gençlik kolları başkanlığının ilçe başkanlığında gözü olacak, ilçe başkanlığının il başkanlığında gözü olacak. Hep hedefler yukarıda olacak. Bu yolda mücadele etmenizi bekliyorum. Böyle günlük ufak tefek şeylere asla takılmayın. Bu yol uzun, içinizde nice belediye başkanları, nice il başkanları, ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, milletvekilleri çıkacak. Mücadeleye devam, durmak yok" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ramazan Kurtulmuş Servet Yılmaz Ak Parti Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title