Haberler

Eski İçişleri Bakanı Ala Açıklaması

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, "Türkiye'nin alması gereken çok yol var. Kat ettiği ve aldığı çok yol var, yaptığı çok iş var ama yapacağı daha çok fazla işler var. Bu yürek ve emek birliği, o hedeflere varma imkanını sunacaktır" dedi.

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, " Türkiye'nin alması gereken çok yol var. Kat ettiği ve aldığı çok yol var, yaptığı çok iş var ama yapacağı daha çok fazla işler var. Bu yürek ve emek birliği, o hedeflere varma imkanını sunacaktır" dedi.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (BESOB) ziyaret eden Ala, 10 Ekim'de Bursa Kapalı Çarşı'da çıkan yangında dükkanları zarar gören esnaflarla bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "geçmiş olsun" dileklerini ileten Ala, yangından hemen sonra bürokratik işlemleri hızlı bir şekilde bitiren Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na teşekkür etti.

Türk milleti olarak problemlerle karşılaşıldığı zaman yüreğin ve emeğin ortaya koyulması gerektiğini ifade eden Ala, "Hangi problemle karşılaşmışsak onu bir an önce bertaraf etmeliyiz. Ne söyleyeceksek ondan sonra söylemeliyiz. Milletçe buna çok ihtiyacımız var. Milletçe bunun çok tecrübesi var. Tarihimiz bunun örnekleriyle doludur" dedi.

Paranın bir şekilde bulunabileceğini ancak tecrübe ve birikimin satın alınamayacağını belirten Ala, "Sizlerin bir an önce faaliyete geçerek memleketimize katkıda bulunmanızı istiyoruz. Bundan sonra inşallah hep iyi günlerde birlikte oluruz ve başarıları paylaşırız. Önümüze büyük hedefler koyarız ve onlara ulaşırız. Bir problemle karşılaştığınızda devletimizle, valimizle hep birlikte sizin yanınızda olacağız. Türkiye'nin alması gereken çok yol var. Kat ettiği ve aldığı çok yol var, yaptığı çok iş var ama yapacağı daha çok fazla işler var. Bu yürek ve emek birliği, o hedeflere varma imkanını sunacaktır. Yangında zarar gören esnafımıza büyük geçmiş olsun" diye konuştu.

Ala, konuşmasının ardından yangında işletmesi zarar gören esnaflara zarar tespit belgelerini teslim etti. Toplantıya Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BESOB Başkanı Arif Tak ile esnaflar katıldı.

Toplantının ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına (BTSO) giden Ala, burada BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ala, buradaki ziyaretinin ardından Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'na (BEDFE) geçti. BEDFE Başkanı Ömer Ömeroğulları tarafından karşılanan Ala, burada federasyona bağlı dernek başkanlarıyla basına kapalı sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Efkan Ala Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title