Haberler

Eski İçişleri Bakanı Ala

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ziyaretlerinden detaylar- Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın açıklamaları Eski İçişleri Bakanı Ala: - "Bu terör belasından da memleketi kurtarıp yolumuza devam edeceğiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ziyaretlerinden detaylar- Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın açıklamaları Eski İçişleri Bakanı Ala: - "Bu terör belasından da memleketi kurtarıp yolumuza devam edeceğiz. Ortaya konulan dilden anlamazlarsa anladıkları dilden de konuşmayı biliyoruz ama diyoruz ki 78 milyonun kardeşliğini tercih edelim" Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bu terör belasından da memleketi kurtarıp, yolumuza devam edeceğiz. Ortaya konulan dilden anlamazlarsa anladıkları dilden de konuşmayı biliyoruz ama diyoruz ki 78 milyonun kardeşliğini tercih edelim" dedi.Ala, Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir düğün salonunda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, terörle mücadelede tüm yöntemleri kullanacaklarını belirtti. 1 Kasım'da Milletvekili Genel Seçimi'nin yapılacağını anımsatan Ala, "Önümüzdeki dönem, partilerin yarıştığı bir dönem değil. Artık zaten birinci parti kim olacak, aşağı yukarı herkesin gördüğü şey. İkinci, üçüncü kim olacak, onlar belli ama partilerle yarışmıyoruz artık. Türkiye, başka ülkelerle yarışıyor. Dünyanın en gelişmiş ilk 20 ülkesi arasındayız. 'Gelin, sandıktan öyle bir netice alalım ki bu istikrarla ilk 10 ülke arasına girelim' diyoruz" diye konuştu.7 Haziran'daki seçimin ardından Türkiye'deki gelişmelere de değinen Efkan Ala, bu süreçte terör saldırıları yaşandığını belirterek, şöyle konuştu: "Hafif bir, 'Siyasi istikrar var mı yok mu, tek başına iktidar çıkmadı' diye hava oluşursa, 7 Haziran'dan itibaren gördük, birbiriyle çatışan terör örgütleri bile koalisyon yaptı, bir araya geldi ve memleketimize, milletimize, Türkiye'ye, geleceğimize saldırdılar. Bilsinler ki Palandöken ve Uludağ yan yana geldi mi hiçbir şey karşısında duramaz. Her türlü zorluğun üstesinden geliriz ve geleceğiz Allah'ın izniyle. Bu terör belasından da memleketi kurtarıp yolumuza devam edeceğiz. Ortaya konulan dilden anlamazlarsa anladıkları dilden de konuşmayı biliyoruz ama diyoruz ki 78 milyonun kardeşliğini tercih edelim. Kardeşliğimizi tahkim ettiğimiz zaman, 78 milyonu, bunun karşısında duracak kimse yok. O nedenle fitne sokuyorlar içimize ama onları kötülemiyorum. "Ala, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eskiden hep ülke dışından olanları kötülerlerdi, benim kötülemekle bir derdim yok. Onlar şeytan, şeytanlığını yapacak, mesele Türkiye'nin geleceğine inananlar ne yapıyor? Onlar kardeşliğini pekiştirecek işler mi yapıyorlar yoksa o fitneye hizmet edecek işler mi yapıyorlar? Önemli olan, bir arada, tek yürek olarak Türkiye'nin hedeflerine odaklanalım ve kavgasız gürültüsüz, barış içinde o hedefleri gerçekleştireceğimize inanalım."Gürsu'da belediyeye ait kafede Ahıskalı vatandaşlarla da bir araya gelen Ala, esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra seçim çalışmalarına Kestel ilçesinde devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Efkan Ala Türkiye Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title