Haberler

Eski Hükümlü ve Engelliler Kura Sevinci Yaşadı

Ortahisar Belediyesi tarafından İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü birimi aracılığıyla yayınlanan ilan kapsamında engelli personel alımıyla ilgili kura çekimi yapıldı.

Belediyenin çok amaçlı salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi ile Ortahisar Belediyesi'nin değişik birimlerine kura yöntemiyle dört adet engelli ile iki adet eski hükümlü alımı yapıldı. Kura çekiminde Ortahisar Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Keleş ile İŞKUR Temsilcisi de hazır bulundu. İşitme engellilerine de kura sonuçları işaret diliyle anlatıldı. Açık kadrolara başvuranların ve yakınlarının heyecanla izlediği kura çekiminde ismi çıkanların sevinçleri görülmeye değerdi. İŞKUR'a açık kadrolar için 500'ün üzerinde başvurunun yapıldığı bildirildi. Kurada ismi çıkanlardan şartları uygun olanlar gerekli evraklarını tamamladıktan sonra Ortahisar Belediyesi'nin değişik birimlerinde göreve başlayacak.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuyla ilgili olarak suistimallere sebebiyet vermemek için noter huzurunda, başvuranların da katılımıyla, adil bir şekilde kura çekimi gerçekleştirdiklerini söyledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortahisar Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title