Haberler

Eski Hakem Yunus Yıldırım Klipte Yer Aldı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, “Saruhanlı Söylüyor Projesi” kapsamında hazırlanan ilçenin tanıtım klibi gösterime sunuldu.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, "Saruhanlı Söylüyor Projesi" kapsamında hazırlanan ilçenin tanıtım klibi gösterime sunuldu. Klipte, Spor Toto Süper Lig'in eski hakemlerinden Yunus Yıldırım da türkü söyledi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım programına İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile klipte görev alan ekip katıldı. Klibin kurgu, çekim ve montajını yapan Sima Ajans ve Organizasyon firmasının sahibi Kani Şengül, programın açılışında yaptığı konuşmada Saruhanlı'nın ulusal ve uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlamak amacıyla böyle bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

45 KİŞİ 5 AY ÇALIŞTI

45 kişilik ekibin görev aldığı ve 5 ay süren müzikli tanıtım çalışmasında Ege ve Manisa yöresine ait Denizin Dibinde Hatçam, Azimem (Kara Üzüm Salkımı) ile Gımıldan türkülerinin seslendirildiğini ifade eden Şengül şunları kaydetti:

"Saruhanlı'yı tanıtmak için bu yola çıktık. Güzel bir çalışma oldu. İnşallah amacına ulaşır. İlçede yetişen tarımsal ürünler ve ilçe merkezi ile ilçenin tarihi değer taşıyan mekanlarında çekilen görüntülerin yer aldığı klibimiz 9 dakika sürüyor. Büyük bir özenle hazırladık, 45 kişi görev aldı ve çalışmalarımız 5 ay sürdü. Emeği geçenlere ve çalışmamıza destek veren Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı'ya teşekkür ediyorum."

Şengül'in konuşmasının ardından tanıtım klibi gösterime sunuldu. Daha sonra klibin çekimleri sırasında kaydedilen kamera arkası görüntülere yer verildi. Programın sonunda klipte görev alanlara "Katılım Sertifikası" verildi.

ESKİ HAKEM YUNUS YILDIRIM DA KLİPTE YER ALDI

Bu arada Saruhanlı Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği yapan Süper Toto Süper Lig'in eski hakemlerinden Yunus Yıldırım da klipte görev aldı. Yıldırım, "Denizin Dibinde Hatçam" türküsünün 'Ellerin köyünde Hatçam, kahır çekilmez, doldur ağuları, içelim Hatçam" bölümlerini seslendirdi.

Klipte, Yıldırım'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Mehmet Tosun, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Semahat Bizbirlik gibi isimlerde türkü seslendirdi.

Saruhanlı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Saruhanlı Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle hayata geçirilen klip büyük beğeni topladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yaralı Yunus Yıldırım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title