Haberler

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Nurettin Canikli Basın...

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Canikli, düzenlediği basın toplantısında.

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Canikli, düzenlediği basın toplantısında. Önümüzdeki dönemde Giresun için yapılacakları ve Türkiye gündemine ilişkin konuştu.

350 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Aralık'ta ihaleye çıkacağını belirten Canikli, TOKİ tarafından eski Seka Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin projesinin yeniden revize edildiğini söyledi. Canikli, "Hastanenin uzun yıllar Giresun'un ihtiyacını giderecek biçimde olmasını istedik, her servisi ve polikliniği ile modern bir hastane olacak ve Aralık ayı içerisinde de proje ihalesine çıkılacak" dedi.

"TERÖRLE MÜCADELE KONUSUNDA 35 YILDIR EN CİDDİ MÜCADELE SON 3 AYDA YAPILDI"

Terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını belirten Canikli, "Terörle bugüne kadar yapılmamış mücadelenin son 3 ayda yapıldı. Şu anda terör örgütünün lider kadrosu Kandil'i terk etmektedir. Terörün sonlanması yakındır. Suriye konusunda ise olayın içine Rusya'nın da girmesinin Orta Doğu'da içinden çıkılmaz bir durumun ortaya çıkabilecek. 2 Rus uçağının sınırı ihlal etmesi bir kabadayılık tarzıdır. Bu tür politikalar kimseye yarar sağlamaz. Bu hareketle Rusya, Türk Milletinin nefretini kazanmıştır" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Canikli Ak Parti Türkiye Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title