Haberler

Eski Gelini, Ali Kırca'dan Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Ali Kırca'nın eski gelini Serap Heitzer, eski kayınbiraderi Candaş Kırca hakkında, evini basıp kendisini tehdit ettiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Geçtiğimiz yıl eşi Ozan Kırca'dan boşanan Serap Yasemin Heitzer eski kayınpederi Ali Kırca'dan sonra kayınbiraderi Candaş Kırca'dan da şikâyetçi oldu.

GEREKÇE HAKARET VE TEHDİT

Heitzer dilekçesinde Candaş Kırca'nın evine kadar gelip kendisine hakaret ve tehditler savurduğunu öne sürdü. Ali Kırca'nın küçük oğlu Ozan Kırca'yla 2 yıl önce boşanan Serap Yasemin Heitzer, geçtiğimiz günlerde eski kayınpederi Ali Kırca'nın annesiyle oturduğu evin suyu ve doğalgazını kestirdiği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

"SİNKAFLI KÜFÜRLER SARF ETTİ"

Sabah'ın haberine göre; Serap Yasemin Heitzer, bu kez de evine kadar gelip kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği Ali Kırca'nın diğer oğlu Candaş Kırca'dan şikâyetçi oldu. Heitzer, savcılığa verdiği şikâyet dilekçesinde, "11Şubat 2014 günü saat 01.00 sularında oturduğum dairenin zili çalmaya başladı. Israrla çalan zil beni endişelendirdi ve cama yöneldim. Aşağıda Candaş Kırca vardı. Bana 'İn aşağıya' diye bağırarak sinkaflı küfürler sarf etti. Ben de bunun üzerine hemen 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedim. Polisi aradığım sırada apartmanın içine girmiş ve yukarı çıkmıştı. Kapıyı tekme ve yumruklar atarak açmaya çalıştı. Biraz zaman geçtikten sonra polis ekipleri geldi. Camdan aşağıya baktığımda Candaş Kırca gelen polislere; 'Ben Ali Kırca'nın oğluyum. bu kadın bizim evde oturuyor kaçak elektrik kullanıyor, zaten onunla mahkemeliğiz' diyerek polisleri korkutmaya çalıştı. Ben camdan 'yukarıya polis gelmesini istiyorum' diye seslensem de yukarı gelen olmadı. Şikâyetçi olduğumu, şahısı bırakmamalarını söyledim. Polisler ise bana 'O zaman karakola gidip şikayetçi olun' diyerek olay yerinden ayrıldılar. Candaş'ın arabasında bir kişi daha vardı, eski esim Ozan Kırca'ya benzettim" dedi.

POLİSLERDEN DE ŞİKÂYETÇİ

155 i arayarak yardım istediğim ve olay yerine gelerek hiçbir işlem yapamayarak olay yerinden ayrılan polislerden şikâyetçi olduğunu belirten Serap Yasemin Heitzer, "Şüphelilerin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Savcılık, Candaş Kırca ve işlem yapmadığı iddia edilen polis memurları hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ali Kırca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (6)

nühübspm@hotmail.com:

Polisin sizin saçma kavganızla uğraşmaktan daha önemli işleri var.

27
37
yanıtYanıtla
efekentlihates1903@yahoo.co.uk:

müdahale etmesi için cinayetin işlenmesimi beklenmeli .kafanı kullanarak yaz.

yanıt0
yanıt0
kotuilkeersel@hotmail.com:

kadınlar para için evlenır sonra para vermeden bosamak ıcın elınden gelenı yapan adamlar oldugunu ogrenır yanı para çok onmelı her ısımızde evlılık para yuzunden ya olacak ya da olmayacak

30
4
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARdukombo@:

ALİ KIRCA 'medyatik olmayı özlemiş...gizli kamera görüntülerinden dersini almamış galiba'ALİ KIRCA adam ol

5
6
yanıtYanıtla
fatih sedat çayseesedat@gmail.com:

ali kırca çok iyi gazeteci duayenlerden hemde iyi sipikerdi çok iyi gönül insanı kolay kolay kimseyide kırmaz ama,damarına basmışlardır ,hemmen bir sürü hikaye uydurulması,çok ayıptır her insan gibi onun da hataları olabilir,ama gelinde suç yokmudur,bağzıları zengin paralı yer arıyor mantık evliliği diyorlar oysa davul degi dengine olursa mutluluk olur paraylada saadet biraz zor ,her şey para olsada .bazen mutluluk paraylada olamıyor.bağzı şeyler boş.

3
3
yanıtYanıtla
HAYATBİNKAYSdemedim@mynet.com:

KASETÇÇİLER HERKESİ KAMERAYA ALIRKEN ALİ BEYİDE ALMIŞLARDI.ACABA NE AMAÇLADILAR NASIL BİR MENFAAT PEŞİNDE ÜLKEYE BEDEL ÖDETME ŞANTAJ PEŞİNDEYDİLER BU KASETLE ÇEKİM YAPAN PARTİ BAŞKANI DEĞİŞTİREN KENDİ AJANLARINI YERLEŞTİREN GİZLİ ÖRGÜT ELEMANLARI

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title