Haberler

Eski Futbolcu Fahri Demirelli, Yolda Kalp Krizi Geçirip Öldü

Güncelleme:

Zonguldak'ta eski futbolcu Fahri Demirelli, sabah işe giderken kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, eski futbolcu Fahri Demirelli sabah işe giderken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay sabah saat 08.00 sıralarında Süleymanlar Mahallesi Yalı Caddesi Sahil Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sabah işe gitmek için Yeni Mahalle'deki evinden çıkan Fahri Demirelli, Yalı Caddesi'ne geldiğinde kalp krizi geçirdi. Bir anda yere düşerek, başını duvara çarpan 56 yaşındaki Demirelli için çevredekiler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Demirelli'yi yeniden hayata döndürmek için dakikalarca kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin müdahalelerine cevap vermeyen Demirelli, kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.

ESKİ FUTBOLCUNUN POŞETİNDEN ELMA VE PORTAKAL ÇIKTI

Polis olay yerinde yaptığı inceleme sırasında Fahri Demirelli'ye ait bir cep telefonu ile bir poşet buldu. Poşetin içinde bir tane elma ve portakal çıktı. Olay yerini güvenlik şeridi içerisine alan polis ekipleri detaylı inceleme yaptı.

FUTBOLCU ARKADAŞI KIZINA TELEFONDA ÖLÜM HABERİNİ VEREMEDİ

Haberi duyunca olay yerine gelen Demirelli'nin futbolcu arkadaşlarından Tayfun Genç ise yakınlarını arayarak durumu bildirdi. Olayı duyması üzerine geldiğini ve arkadaşının yolda kalp krizi geçirdiğini, ardından düşüp yaralandığını ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını öğrendiğini belirten Genç, arkadaşının daha önce de kalp rahatsızlığı yaşadığını söyledi. Arkadaşının kızı Çise Demirelli'yi telefonla arayan Genç, üzücü olayı söyleyemedi. Genç, olay hakkında kendisini arayan ve Yalı Caddesi'ne gelen yakınlarını hastaneye yönlendirdi.

UZUN YILLAR AMATÖR KULÜPLERDE FUTBOL OYNADI

Kdz. Ereğli ilçesinde çeşitli amatör kulüplerde uzun yıllar futbol oynayan ve Ereğli Belediyesi'nden emekli olan Fahri Demirelli evli ve iki çocuk babasıydı. Otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Demirelli için yarın cenaze töreni düzenlenmesi bekleniyor. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tayfun Genç Zonguldak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

TEZGAHTAR YAŞAR:

atatürk resminin altında ölmüş garanti cehenneme gider

9
65
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

46
0
yanıtYanıtla
MARDINLImobilWeb@haberler.com:

Allah rahnet eetsin

40
0
yanıtYanıtla
IMPARATOR Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

34
0
yanıtYanıtla
Elazığlı BozkurtMobil-ANDROID:

Atatürk kadar basıniza taş düşsün yobaz köpekler

21
12
yanıtYanıtla
Zaza23mobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin Yakınlarının başı sağ olsun...

17
0
yanıtYanıtla
seyfettin özerMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin

16
0
yanıtYanıtla
fatih eser:

işallah sende öl TEZGAHTAR

8
3
yanıtYanıtla
ESSEK ARISI:

tezgahtar, , dogru demis, , ne var bunda, , duvarda gocca bir put var, , gözünüz körmü. . ?

3
8
yanıtYanıtla
kepcemobilWeb@haberler.com:

T yasar kedi uzanamadigi cigere mindar dermis biraz ins an OL tarihi oku oder Atatürk olmasaydi senin soyun ingiliz bozmasi olurdu

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title