Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Moshe, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bir dönem Türkiye'de de forma giyen John Leshiba Moshoeu, kanserle olan savaşı kaybetti ve 49 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen Güney Afrikalı eski futbolcu John Leshiba Moshoeu, kanserle olan savaşı kaybetti ve 49 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ACI HABERİ MENAJERİ VERDİ

Geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılan ve tedavi sonrası taburcu edilen Güney Afrikalı futbolcunun hayatını kaybettiği öğrenildi. Moshoeu'nin menajeri Glyn Binkin, Twitter'dan yaptığı açıklama ile Moshoeu'nun ölüm haberini doğruladı.

73 KERE MİLLİ OLDU

73 kere Güney Afrika Milli takımı'nın formasını giyen efsane futbolcu 49 yaşındayken hayata veda etti. Efsane futbolcu Türkiye'de, 1993-2003 yıllarında, sırasıyla Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giymişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (58)

MALATYALI:

HIRİSTİYANLARA YAHUDİLERE VE DİĞER GAYRİMÜSLİMLERE ALLAH RAHMET EYLESİN DENMEZ! BUNLARIN RAHMETLE NE ALAKASI VAR? BİRAZ DİKKATLİ OLUN LÜTFEN. . .

21
29
yanıtYanıtla
malatyalimobilWeb@haberler.com:

Kardes Allah senden razi olsun yazdiklarin cok dogru, Allahi peygamberi kabul etmeyen bi kisiye kesinlikle rahmet okunmaz, cennet kapilari yalnizca iman ehli kullarina acilacaktir, kafirlere birak cennet kapisini kokusunu bile alamayacaklar.. Anlasilan burdaki cahiller gezici cahilleri o kadar cok seviyorsaniz kafirleri ahirette rabbim sizleri onlarla hasr eylesin bizleride peygamberleriyle Amin..

10
12
yanıtYanıtla
sahtekar akpcimobilWeb@haberler.com:

Yasasin tum dinler hiristiyanlik daha guzel galiba

5
15
yanıtYanıtla
mesut:

Beyler beyninizle dala geçer mi oldunuz? Siz hangi dine iman ettiniz? bıktık valla sizin gibileri görmekten. Hiç mi kitabınızı araştırıp okumadınız? Kim İslam''dan başka bir din ile gelirse (ararsa), (bilsin ki o din) ondan kabul edilmeyecek ve o ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır. '' (Al-i Imran 85) Az okuyun ya birde malatyalıya toplu halde düşmanca cevaplar veriyorsunuz yazıklar olsun size

6
9
yanıtYanıtla
FİTNE:

ALLAHTAN RAHMET MÜSLÜMANIN ÜZERİNE SÖYLENİR. ÜZÜNTÜLÜYSENİZ İLLA CAHİL YORUMLAR YAZMANIZA GEREK YOK, İSLAMA FAYDANIZ YOKSA HURAFE İŞLERDE ÇIKARMAYIN

8
6
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

ALLAH RAHMET EYLESİN. GÜNEY AFRİKALI MÜSLÜMAN KARDEŞ.

13
1
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin keşke ölmeden ışite katılsaydın en azından 72 huri alırdın

0
14
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

EY TÜRKOGLU TÜRK SAKİN KRO VE ALEVİ PARTİLERİNE OY VERME..BİLİYORSUNUZ BUNLAR VATAN HAİNLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR.. BUNLAR VATANİMİZA,BAYRAGİMİZA,DİNİMİZE ZARAR VERİYORLAR..SOLA OY VERME KARDEŞ...

4
9
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Gerçekten çok üzüldüm..düzgün bir adam va sporcuydu...Allah rahmet eylesin

10
3
yanıtYanıtla
heyta:

cok cok cok degerlı bır ınsandı

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title