Haberler

Eski Fenerbahçeli Damla Aybayrak, İtalyan Antrenör Abbandanza ile Birlikte Olduğunu Duyurdu

Güncelleme:

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın eski menajeri Albayrak, takımın başantrenörü olan İtalyan Abbandanza ile beraberliğini ve hamile olduğunu sosyal medya hesabından ilan etti.

Vakıfbank'ın milli voleybolcusu Bahar Toksay ile yaşamını birleştiren İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti'nin ardından, Fenerbahçe'yi çalıştıran vatandaşı Marcello Abbondanza da Damla Albayrak ile evlilik yolunda.

Daha önce Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın menajerliğini yapan Damla Albayrak, sosyal medya hesabından Abbondanza ile birlikteliğini belgeleyen bir fotoğraf paylaştı.

"SADECE BİRAZ SABIR"

Damla Albayrak, fotoğrafın yanına mesajda hamile olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Seni tanıdığım gün anlamıştım; hayatım tümden değişecekti. Şimdi ise 3 kişi olarak yolumuza devam edeceğiz. Daha nice mutlu yıllarımız olsun. "Herkes kalbinin renginde yaşar hayatı... Ve herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere.... İnsan kalbinde ne taşıyorsa, dünyaya bakınca da onu görür. Sadece biraz sabır, çok şükür, sevgiler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title