Haberler

Eski Evinin Elektrik Borcunu Ödeyemeyince Yeni Oturduğu Evin Elektriğini Kestiler

Sakarya’da bir kişi eski oturduğu evinin elektrik borcunu ödeyemeyince yıllar sonra yeni oturduğu evin elektriğini kestiler.

Sakarya'da bir kişi eski oturduğu evinin elektrik borcunu ödeyemeyince yıllar sonra yeni oturduğu evin elektriğini kestiler.

Seyfi Can (59) isimli kişi 4 yıl boyunca Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi 1353 no'lu sokak'ta bulunan bir evde oturdu. Maddi sıkıntılardan dolayı Yağcılar Mahallesindeki evinden Ferizli ilçesi Ağacık Köyünde bulunan babasının evine taşınan Seyfi Can isimli kişinin eski evinin elektrik borcu olduğundan dolayı yeni evinin elektriğini kestiler. Maddi sıkıntılar içerisinde olduğu ve borcunu ödeyemeyeceğini söyleyen Seyfi Can, " Ben 4 yıl boyunca orada oturdum. Maddi sıkıntılardan dolayı oradan taşınmak zorunda kaldım. Ferizli ilçesi Ağacık Köyünde bulunan babamın evine taşındım. Eski evde oturmadığımı söyledim ama benim adım geçtiği için yeni evimin elektriğini kestiler. 2 tane okuyan çocuğum var. Mumda ders çalışıyorlar. 2 bin TL borcum varmış. Ben maddi sıkıntılar çekiyorum borcumu ödeyemiyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adapazarı Yağcılar Ferizli Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title