Haberler

Eski Eşinin Silikonlarını Diline Doladı

Güncelleme:

Ünlü gazeteci Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz'ün yaptırdığı estetikleri eleştirdi.

Ünlü gazeteci Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz'ün yaptırdığı estetikleri eleştirdi. 10 kilo veren Dinçöz'ün, göğüslerine silikon taktırmasıyla ilgili Tanrıyar, "33 yaşında bir insan bunu niye kendisine yapar ki? Bir insan estetikle bu kadar mı mahveder kendisini? Beş yıl sonra sarkar; yazık, vicdanım sızladı" dedi.

İkilinin dostları, Tanrıyar'ın eski eşine karşı bu kadar tepkili olmasının nedeninin; Dinçöz'ün, hasta oğlunu İzmir'de kapıdan çevirmesi olduğunu iddia etti.

"PETEK'İN ANNESİ BANA İLAN-I AŞK ETTİ"

Geçtiğimiz aylarda ilişkileri sona eren Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar cephesinde gün geçmiyor ki; yeni olaylar yaşanmasın...

Birkaç gün önce Dinçöz ve annesi Suay Hanım'ın kendisi için aldırdığı koruma kararına öfkelenen Tanrıyar, eski defterleri açtı. Ünlü yapımcının iddiaları; şoke ediciydi. Can Tanrıyar; Petek Dinçöz'le ilişkisi başlamadan kısa bir süre önce anne Suay Hanım'ın kendisine ilan-ı aşk ettiğini anlatmıştı.

"BENİM YÜZÜMDEN KÜSTÜLER"

'Bir mekanda karşılaştığımız Suay Hanım, ortak bir arkadaşımız aracılığıyla beni masasına çağırıp peçeteye telefon numarasını yazdı. Petek'le ilişkimiz; bu olaydan sonra başladı.

Petek; annesinin numarasının yazılı olduğu peçeteyi görünce çok öfkelendi. Annesi ile Petek; bu yüzden aylarca konuşmadı. Petek'i annesiyle aramızda bir şey yaşanmadığına ikna edince; anne-kız barıştı. Şimdi de bana saldırıyorlar.'

BALAYI HEDiYESi

Petek Dinçöz'ün annesinin düğün günlerinde sinir krizi geçirdiğini söyleyen Can Tanrıyar ekledi: 'Balayındayken fena bir'düğün hediyesi' verdi. Genç bir erkekle öpüşürken görüntüleri çekildi. Oteldeyken bir baktık; bu anlar. Petek; utancından kıpkırmızı oldu. Annesiyle olan geçmişim de utanılacak bir şey değil; tamamen talihsizlik.'

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Can Tanrıyar Petek Dinçöz İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title