Haberler

Eski Eşini Bodrum'da Bulup Öldürdü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta şiddet gördüğü eşinden boşanıp Bodrum Göktürbükü'ne gelip çalışmaya başlayan Ayşegül Aslan, barışmak isteyen eski eşi H.S.'ye olumsuz yanıt verince tabancayla öldürüldü.

Kahramanmaraş'ta şiddet gördüğü gerekçesiyle kocasından boşanıp Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı tatil beldesi Göktürbükü'ne gelip çalışmaya başlayan Ayşegül Aslan (29), barışmak isteyen eski eşi H.S.'ye (43) olumsuz yanıt verince tabancayla öldürüldü. Eski eşini çalıştığı işyerinde öldürüp elindeki silahla kaçmaya çalışan H.S., yerli ve yabancı turistlere de korkulu anlar yaşattı. H.S., jandarma tarafından gözaltına alındı.

BOŞANDIĞI EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN BODRUM'A GİTTİ

Kahramanmaraş'ta nakliye işiyle uğraşan H.S., bir yıl önce şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisinden boşanıp kenti terk eden eski eşi, iki çocuğunun annesi Ayşegül Aslan ile tekrar bir araya gelmeye çalıştı. Ancak umduğunu bulamadı. Eski eşinin üç ay önce Bodrum'daki bir çamaşırhanede çalıştığını öğrenen H.S., kentin yolunu tuttu.

ESKİ EŞİNİ VURDU, PATRONUNU DA YARALADI

Çamaşırhaneye silahlı baskın yapan H.S., işyerinin bahçesinde patronu Halil Selik (36) ile oturan Ayşegül Aslan'a ateş açtı. Başından, göğsünden birer, karnından ise üç kurşunla Aslan'ı yaralayan H.S., kendisini durdurmaya çalışan Halil Elik'i ise karnından ve göğsünden vurdu. Ayşegül Aslan'ı kuzeni Emine Aslan'ın gözü önünde vuran H.S., ayrıca kendisine engel olmaya çalışan çamaşırhane işçisi Ahmet Günay'a (45) da silahını doğrultu.

TURİSTLERE KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

Ancak silah ateş almayınca kaçtı. Eli silahlı H.S.'yi gören çevredeki yerli ve yabancı turistler, aralarından koşan katil zanlısı yüzünden korkulu anlar yaşadı. Vatandaşlar olayı, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çamaşırhaneye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Aslan, olay yerinde öldü. Ağır yaralı Elik ise ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.


KÖTÜ YOLA DÜŞMESİNDEN KORKMUŞ

Olaydan sonra bindiği 80 PR 861 plakalı otomobille Bodrum'dan kaçmaya çalışan H.S., jandarmanın takibiyle Güvercinlik Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan H.S., jandarmaya götürüldü. Ruhsatsız tabancayla yakalanan H.S.'nin verdiği sözlü ifadede, "Namus meselesi yaptım. O'nu defalarca uyardım, dön dedim, dönmedi. Bodrum'da kötü yola düşmesinden korktum, uyardım dinlemedi, vurdum" dediği öğrenildi. H.S.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili 7 kişi, ifadesine başvurulmak üzere jandarmaya götürüldü.



"EŞİNİ TEHDİT ETTİĞİNİ BİLİYORDUK"

Üstüne silah doğrultulan çamaşırhane işçisi Ahmet Günay ise o anları şöyle anlattı:

"Beni vuracağı sırada mermisi bitti, ikinci şarjörü taktı. Bu kez silah ateş almadı kaçtı gitti. Daha önceden Ayşegül'e şiddet uygulamış. 'Senin yerini izini buldum, Bodrum'a gelip seni öldüreceğim' dediğini biliyorduk.

"ŞANS ESERİ YAŞIYORUM"

Bugün de çalışırken bir anda ortaya çıktı. Önce Ayşegül'e ardından engel olmaya çalışan patronumuza ateş etti. Sonra bizlere yöneldi. Bana yöneldiğinde mermisi bitti şans eseri yaşıyorum."

"İNSAN OLSANIZ BENİM LAFIMI ETMEZSİNİ"

Öte yandan Ayşegül Aslan'ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabından şu paylaşım yaptığı görüldü:

"İnsan olsanız benim lafımı etmezsiniz. Dışardan lafını etmek kolay, söz söylemek. Siz benim derdime düşeceğinize oturun eski günlerinizi düşünün. Benim derdim size kalmadı. İyiliğim kötülüğüm kötü yolda olmam. Öyle olmuş olsam insan olsanız lafını etmek yerine örtersiniz. Ama sizde insanlık yok. Bizim memlekete daha medeniyet gelmedi. Oturup o onu yaptı bu bunu diyeceğinize, adam olmayı avrat olmayı deneyin. İşiniz gücünüz şunun krizi şunun avradı.

"BEN DE BİR KÖPEĞİN ELİNE DÜŞTÜM"

Benim başıma gelenler zaten hepinizin geçmişinde sülalenizde var. Kiminizin kızı evinizde doğurdu, kiminizin avradı evinize oynaş aldı. Her birinizin kızının adı çıktı. Bende bir köpeğin eline düştüm. İlla Allah versin demem çünkü var. Düşünün eskileri. Bir benim yerim yurdum belli, işimde gücümdeyim. Adamsanız avratsanız benim adımı ağzınıza bile almayın. Ben sizin kapınıza ekmek diye gelmedim ve beni orda burada gördük diyen p..ler siz karınızı götürün öyle yerlere demek ki biliyorsunuz oraların yolunu."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Emine Aslan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

,,,,,,i:

böyle pisliklerin yüzünden kadınlar ölmesin yeter artık

32
10
yanıtYanıtla
Salih kul:

Ben bir müslüman olarak, karşımdaki insan kırılmasın diye yüksek sesle bile konuşmazken bu adamlar bir cana nasıl kıyıyorlar? bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek günahıdır bunu bilmezmi?

15
6
yanıtYanıtla
turk kafasi:

Yanlis en basinda yapilmis kendinden 15 yas buyuk biriyle evlendirilmis yazik kesin zorla evlendirilmistir.

12
4
yanıtYanıtla
Biat mi asla!!:

Anca gucunuz kadinlara yetiyor. . Imansizlar. .

10
3
yanıtYanıtla
CHP,Li:

evlilere tavsiye:gece yatmadan önce sobaya iki odun atmadan uyumayiniz.

6
5
yanıtYanıtla
Biat mi asla!!:

Ne alaka koyun?

yanıt0
yanıt0
bir gunlugune kurt olmaya karar verdim:

hayatinin baharinda bir okuze kurban gitmis

6
5
yanıtYanıtla
gs 31:

daha once sahıp cıksaydın

4
7
yanıtYanıtla
ADAM:

şu adana muhappeti sıktı artık normalleşin biraz

5
2
yanıtYanıtla
Ali:

Ne adanası be dangalak. . Şiddet cinayet her yerde bunu kafana sok. . Bir gün seninde başına gelirse görürüsün. Kimseyi kınama cahil cüvela seni. .

yanıt2
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title