Haberler

Eski Eşine Mesaj Attı, Ertesi Gün Ölü Bulundu

Güncelleme:

Tekirdağ'da, 1 yıl önce boşandığı eşine 'Seninle barışmak istiyorum' diye mesaj gönderen 44 yaşındaki Erdinç Söğütçü, bir gün sonra kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 yıl önce boşandığı eşine cep telefonuyla 'Seninle barışmlak istiyorum' diye mesaj gönderen 44 yaşındaki Erdinç Söğütçü, bir gün sonra kaldığı otel odasında ölü bulundu.

ODASINDAN ÇIKMAYINCA ŞÜPHELENDİLER

Olay, Omurtak Caddesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Otel görevlileri Erdinç Söğütçü'nün odasından çıkmaması üzerine şüphelendi. Uzun süre kapıyı çalmalarına rağmen ses gelmeyince, kapıyı yedek anahtar ile açan görevliler, Söğütçü'yü yatakta hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Erdinç Söğütçü'nün öldüğünü belirledi. Söğütçü'nün cesedi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna konuldu.

ESKİ EŞE ATTIĞI MESAJ SON SÖZÜ OLDU

Bir çocuk babası Erdinç Söğütçü'nün ölü bulunmadan bir gece önce, eski eşi Nuray Tavukçu'ya, 'Seninle barışmak istiyorum' diye mesaj attığı ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak Söğütçü'nün eşi Nuray Tavukçu'nun ifadesine başvuruldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title