Haberler

Eski Eşine Kurşun Yağdırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 28 yaşındaki kadın, boşandığı eşi tarafından çalıştığı işyerinde kurşun yağmuruna tutuldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 28 yaşındaki kadın, boşandığı eşi tarafından çalıştığı işyerinde kurşun yağmuruna tutuldu. Genç kadın hayatını kaybederken iş yeri sahibi ise ağır yaralandı.

İddiaya göre, sabah saatlerinde boşandığı eşinin Göltürkbükü sahilinde çalıştığı çamaşırhaneyi basan Hüdavendi S. (43) işyerine kurşun yağdırdı. İçeride çalışan personele ve eski eşi 28 yaşındaki Ayşegül Aslan'a ateş eden adam, iş yeri sahibi Halil Elik'i ağır şekilde yaraladı. Eski eşi Aslan'a defalarca kuşun sıkan Hüdavendi S. daha sonra olay yerinden otomobiline binerek uzaklaştı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken iş yeri sahibi Elik ise ağır yaralandı. 122 ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elik, tedavi altına alındı. Eski kocası tarafından silahla öldürülen Aslan'ın cansız bedeni ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı, cinayetin işlendiği bölgede inceleme yaptı.

Öte yandan Hüdavendi S.'nin kaçtığı otomobilin plakasına ulaşan jandarma ekipleri adamın Güvercinlik mevkisinde otomobiliyle seyir halinde olduğunu öğrendi. Geçeceği güzergahları tutan jandarma ekipleri şahsı kıskıvrak yakaladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muğla 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title