Haberler

Eski Erkek Arkadaşı ile Konuşan Eşini 8 Yerinden Bıçakladı

Güncelleme:

Kayseri'de 23 yaşındaki uzman çavuş, kıskançlık nedeniyle tartıştığı 18 yaşındaki 4 aylık eşini 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde görevli Piyade Uzman Çavuş Adem T., geçen Nisan ayında Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki Sindelhöyük Mahallesi'nde yapılan düğünle Emine T. ile evlendikten sonra Bingöl'e yerleşti. Çift yıllık izin için 10 gün önce Kayseri'ye döndü.

KAYNANASI, GELİNİNİ İSPİYONLADI

Emine T., 4 gün önce kayın validesi Dudu.T. ile birlikte Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğumevi Polikliniği'ne kontrol için giderken eski erkek arkadaşı ile karşılaştı. Dudu T., gelininin eski erkek arkadaşı ile sohbet ederken görünce oğlu Adem T.'ye durumu anlattı.

KISKANDIĞI EŞİNİ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Adem T., dün saat 17.00 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 317'nci Sokak'ta oturan kayınvalidesi Gülhan C.'nin evinde olan eşinin yanına gitti. Sokakta 4 aylık eşi Emine T. ile karşılaşan Adem T., bir süre tartıştıktan sonra, yanında taşıdığı bıçakla eşini 8 yerinden bıçaklayıp, otomobiliyle kaçtı.

BIÇAKLANAN KADIN YOĞUN BAKIMDA

Damadının kızını bıçakladığını gören Gülhan C., 112 Acil'i ve polisi aradı. Sevk edilen ekipler yaralı kadını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Sırt, karın ve bacaklarından bıçaklanan Emine T. ameliyat edildikten sonra, yoğun bakıma alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uzman çavuşu 3 saat sonra Develi İlçesi'nde yakaladıktan sonra Merkez Komutanlığı'na götürerek teslim etti. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sindelhöyük Kayseri Bingöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

ümmu meryama:

zinanin ismini arkades koydular Allahin takdir etdigindan kacinmak isterlar akibati budur madami evlisan her erkekla salamlasmak haramdir bilmiyorsan orgen tavbe et simdi

35
24
yanıtYanıtla
NAZANnazan_yuksel@hotmail.com:

ZİHNİYETİ BOZUK İNSANLARSINIZ VESSELAM, ALLAH SİZE HİDAYET ETSİN, BU KADAR ACI ÇEKEN BİR KADININ DA AHINI ALDIN ALLAH KATINDA ASIL SEN ÖNCE TÖVBE ET. . .

yanıt0
yanıt0
gıdamühevdenigne123@hotmail.com:

Ortada bir günah olsa bile bunun hesabını bu şekilde kimse soramaz!

yanıt0
yanıt0
ayşegulenonder1992@hotmail.com:

erkekle selamlaşmak harammı?? lütfen arkadaşlar bilmeden konuşmayalım yanlış bir bilgi iletmek dinimizde iyi değildir, diyanetin sitesine girip okumanı istiyorum haramlar helaller kısmın da sosyal hayat bölümünü. . .

yanıt0
yanıt0
muhammed:

kaynana nerden biliyormus gelininin eski erkek arkadasi oldugunu??? Gelinler nezamandan beri eski sevgililerini kaynanalarina anlatir oldular. . . kaynana belliki istemiyormus gelini belli. . .

30
3
yanıtYanıtla
cem tuna:

Yobazlık ve bağnazlığın zon sürat yükseldiği bir Türkiye''de daha bu tür örneklere çok şahit olacağız. Kadının sokak ortasında kendi çocuğunun gözü önünde on yerinden bıçaklanarak öldürülmesine ses çıkarmayan, içten içe alkış tutan kara yobazlar, kazının öpülmesine, kahkahasına itiraz ederler. . . Çünkü onların hepsi birer ''Ahlak timsali''. . .

15
10
yanıtYanıtla
HARBİİmehmet.ssk51@mynet.com:

Sen buna yobazlık bağnazlık diyorsan , sen eşinin her şey yapmasına müsade et cem tunaa.

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Yahu gidin tek cümlelik içi boş, bilgi içermeyen sadece karşısındakinin üzerine oynayan aptalca mesajlarla bana cevap yazmayın. . Sizin gibiler benim muhattabım olamaz. Bunu kibirli olduğum için söylemiyorum ama görüyorsun ne bilgin, ne kültürün, ne görgün ne çarpık ahlak anlayışın bana cevap vermeye yetmez. . . Sen kendi cesaretine ve erkekliğine güvenmediğin için karını kara paketlere sok öyle çıkar dışarı o on metre arkadan yürürken sen milletin karısına ve kızına utanmazca ve ağzının suyu aka aka bak. . sonra buna ahlak ve namus de. . . Sen kendi yetersizliğine ve öz güven eksikliğine yan. .

yanıt0
yanıt0
ayşe:

sen gerizekalımısın hangi çağda yaşıyorsun. pisliğin adaletsizliğin canavarlığın adını din koydunuz. senin gibi gerizekalılar yüzünden dinden uzaklaştık. sen ve senin gibi düşnenlerden daha tehlikeli bir şeytan olamaz. alah akıl vermiş ama siz kullanmak yerine rafa kaldırmayı tercih ediyorsunuz. allah sizin gibi cahillerden korusun bizi

10
12
yanıtYanıtla
capulculara oy yok_!!:

o ispiyoncu kaynanayi olayi bilip bilmeden adami gaza getirdigi icin cinayete azmettirmekten yargilayacan. . . uzman cavus ve askeri personelin ruh halini askere gidenler iyi bilir askerlere her türlü eziyeti asagilamayi yaparlar bu hadisede bu acikca ortaya kosmus. . yazik. .

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title