Haberler

Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan Açıklaması

"Arlanmadan, utanmadan eline gelen yanlış ve montaj kasetlerle bize iftira atmayı sürdürüyor.

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, "Arlanmadan, utanmadan eline gelen yanlış ve montaj kasetlerle bize iftira atmayı sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, hırsız mı görmek istiyorsun, aynaya bak aynaya" dedi.

Çağlayan, Tarsus ilçesindeki Mithatpaşa Mahallesi'nde partisince düzenlenen mitinge katılarak, AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz'e destek istedi.

Milletin yalanlara, montajlara ve iftiralara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarını yedirtmeyeceğini ifade eden Çağlayan, halkın iftiracılara ve montajcılara en iyi cevabı sandıkta oylarıyla vereceklerini söyledi.

AK Parti'nin gümbür gümbür geldiğini vurgulayan Çağlayan, "Katakulli operasyonlar ve illegal işler yaparsınız ha, işte 30 Mart'ta onlara en iyi cevabı siz vereceksiniz. Bizim arkamızda yüce yaradan ve yüce milletimiz oldukça biz Allah'tan başka kimseye eğilmedik, eğilmeyiz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çağlayan, şöyle devam etti:

"SSK'yı batıran genel müdüre aslında cevap vermek istemiyorum. Bu insan için harcadığım zamana yazık. Bakın Yunus Emre'nin bir sözünü hatırlatayım. 'Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene.' Arlanmadan, utanmadan eline gelen yanlış ve montaj kasetlerle bize iftira atmayı sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, hırsız mı görmek istiyorsun, aynaya bak aynaya. Yolsuzluk mu görmek istiyorsun, git CHP'li belediyelere bak. Halen dedikodu yapıyorsun, yalan söylüyorsun utanmadan. En büyük yolsuzluğu SSK'yı batırmakla yaptın. Utanmadan siyasete temiz siyaseti getireceğini söylüyorsun. Mustafa Kemal Atatürk kalksa, seni o partinin camından atar vallahi."

Çağlayan, hizmet milliyetçisi olduklarını ve ayrım yapmadan herkese hizmet götürdüklerini ifade ederek, "Bakın Mersin'e olan vaatlerimizi yerine getirdik. Ne aldatan, ne aldanan olduk. Durmak yok, hizmete devam edeceğiz. Gücümüz millet, işimiz hizmettir. Şimdi önümüzde Tarsus'a yapılmakta olan havaalanı, yeni nesil serbest bölgeler, alt yapısı tamamlanan Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi var. Tarsus ve Mersin'de muhalefete ekmek yok artık. 30 Mart'ta muhalefet kaçacak delik arayacak" diye konuştu.

Zafer Çağlayan, konuşmasının ardından eşi Songül Çağlayan, Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz ve diğer partililerle vatandaşlara karanfil dağıttı. - Mersin

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Çağlayan Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title