Haberler

Eski Devlet Bakanı Çağlar, Bursa Valisi Karaloğlu'nu Ziyaret Etti

Eski Devlet Bakanı ve iş adamı Cavit Çağlar, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Eski Devlet Bakanı ve iş adamı Cavit Çağlar, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Çağlar, Atatürk Caddesi'ndeki tarihi valilik binasında gerçekleşen ziyarette, Vali Karaloğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.

"Şehrimize, şehrinize hoşgeldiniz" diyen Çağlar, Vali Karaloğlu'nun gayretleriyle Van'da "kötü bir kaderi güzele çevirdiğini", bu güzel hizmetlerini Bursa'da da tekrarlayacağına inandığını dile getirdi.

Çağlar, Bursa'nın büyük bir şehir olduğunu, çok güzel insanlarının bulunduğunu ifade ederek, "Ben yıllarca siyaset yaptığım için halkla birebir temasım oldu. Aşağı yukarı Bursa'daki en fazla işçi çalıştıran grubuz. 10 binin üzerinde çalışanımız var. Van felaketinden sonra siz dirayetli halinizle devleti temsil ettiniz, halkla bütünleştiniz ve bizim Bursa halkımız da sizi takip etmiştir. İnşallah burada da çok güzel günler geçirirsiniz. Başarılar dilemek için geldik, tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Vali Karaloğlu da Bursa'nın önemli bir metropol olduğunu vurgulayarak, kentteki yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, sanayiciler ve yerel medyayla hep beraber bir sinerji yaratıp, kenti bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya taşıma gayreti içinde olacaklarını söyledi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Cavit Çağlar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title