Haberler

Eski Dekanı Prof. Dr. İnal Seçkin Vefat Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi’ne bağlı Sakarya Devlet Mimarlık Mühendislik Fakültesi’nde 1982-1992 yılları arasında dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. İnal Seçkin vefat etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi'ne bağlı Sakarya Devlet Mimarlık Mühendislik Fakültesi'nde 1982-1992 yılları arasında dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. İnal Seçkin vefat etti.

Prof. Dr. İnal Seçkin'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirten SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas yaptığı açıklamada, "12 Eylül sonrasında Dekanlık yapan İnal Seçkin, o dönemin bütün olumsuzluklarına rağmen, görevi süresince hem bireyleri hem de kurumu bu atmosferin dışında tutmuş, adil, dürüst, şeffaf ve özverili bir yönetim sergilemiştir. Vefatı Sakarya Üniversitesi ailesini derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabır diliyorum" dedi.

SAÜ Mühendislik Fakültesi eski Dekanı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz ise yaptığı açıklamada, "İTÜ SMF Dekanlığı yapmış çok değerli Hocamız Prof. Dr. İnal Seçkin'in ebediyete intikal ettiğini, bu dünyadan göçtüğünü büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bize çok emeği geçmiştir o sevgili Dekanımızın, büyüğümüzün. İncitmezdi, katlanırdı ve hep tebessüm ederdi. Unutmayacağız rahmetle anacağız. Başımız, başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Elmas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title