Haberler

Eski Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürü Çukurlu'nun Evinden Hırsızlık İddiası

Çukurlu'nun, Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki evinden mermi, dürbün ve elektronik eşya ile bir iş yerinden içki ve sigara çaldığı öne sürülen 3 kişi yakalandı.

Eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in uzun süre koruma müdürlüğünü yapan Şükrü Çukurlu'nun, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'ndeki evinden mermi, dürbün ve elektronik eşya ile bir iş yerinden içki ve sigara çaldığı öne sürülen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çukurlu'nun, Sahil Mevki Polisler Sitesi'ndeki evine giren S.B, E.D ve Alman uyruklu M.B, mermi, dürbün ve bazı elektronik eşyalar ile Fahri Tan'a ait iş yerinden de çok miktarda içki ve sigara alarak kaçtı.

İzmir'den kiraladıkları bir otomobille Balıkesir'e giden zanlılar, çaldıkları malzemeleri satıp paraya çevirmek istedi. Ancak bunda başarılı olamayan şüpheliler. Ayvalık'a dönerken uğradıkları Burhaniye'de polis tarafından şüphe üzerine yakalandı.

Gözaltına alınan 3 kişi, daha sonra Altınova Jandarma Karakol Komutanlığına teslim edildi.

Zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından Ayvalık'ta adliyeye sevk edildi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Demirel Balıkesir Altınova Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title