Haberler

Eski Çöp Alanı Şimdi Piknikçileri Ağırlıyor

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi'nin önemli projelerinden birisi olan Eski Çöp Alanı Rehabiltasyon mesire alanı daha şimdiden halkın gözde dinlenme ve piknik alanı olmaya başladı.

Her geçen gün gelişip, güzelleşen İnegöl'de ailelerin hafta sonlarını hoşça vakit geçirebilmelerine ve piknik yapmalarına olanak veren mekânlar hazırlamaya devam eden İnegöl Belediyesi'nin önemli projelerinden birisi olan Eski Çöp Alanı Rehabiltasyon mesire alanı daha şimdiden halkın gözde dinlenme ve piknik alanı olmaya başladı.

İnegöl Belediyesi tarafından 3 milyon 300 bin TL bedelle rehabilite edilip, doğal yaşam alanına dönüştürülerek geçtiğimiz hafta Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe'nin katılımlarıyla açılışı gerçekleştirilen Alanyurt vahşi çöp depolama sahası yaşam alanı, açılışının ardından ilk hafta sonu yüzlerce İnegöllüyü ağırladı.

Kısa süre önce hizmete sunulmasına rağmen mesire alanı, oldukça yoğun ilgi gördü. Yüzlerce İnegöllü belediyenin en son hizmete sunduğu yaşam alanında hafta sonu doyasıya vakit geçirdi.
Her geçen gün daha fazla yeşil alan kazandırmak için ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veren ve göreve geldiği ilk günden bu yana İnegöl'e onlarca park kazandıran İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a İnegöl'e kazandırılan bu mesire alanından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek yapılan bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Alanyurt bölgesinde büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan bu çalışma ile şehrin kuzeyinde böyle nezih, güzel bir ortamının oluşturulması yanı sıra, özellikle Alanyurt bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza da burada dinlenme imkânı sağlamakta.

Yeni mesire alanıyla ilçemiz güzel bir yaşam alanına daha sahip olurken, Alanyurt bölgemizde büyük bir eksikliğin de giderilmesi sağlanmış oldu.

Oldukça geniş bir arazi üzerine kurulan ve binlerce insanı aynı anda ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan mesire alanında, piknikçilerin temiz ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için her tür detay mevcut.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Alanyurt İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title