Haberler

Eski Cizre Belediye Başkanı İmret Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Eski Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

İmret, dün akşam saatlerinde Diyarbakır'da polisler tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen İmret, yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRDI

İmret, Cizre'de, 8 gün süren sokağa çıkma yasağı sırasında "İç savaş Cizre'den başlayacak" açıklması nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı soruşturma sonrası görevinden uzaklaştırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Leyla İmret Diyarbakır Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

ist:

Pis bölücü kadın bu insanların güzel şeyler söylemesi lazım birleştirme adına bu kadın pravakatör

5
1
yanıtYanıtla
iman lazım:

defolun türkiyeden rahat verin artık. gidin ibadet edin namaz kılın kuran okuyun, öbür dünyaya bunlar lazım, kürtlüğünüz değil.

3
1
yanıtYanıtla
bu hainler:

ya böyle Cahil Türk ! düşmanı Güzel kurdi bayan bir Vekile hapis deyil. faat sevmek ve sevilmek yakışır'''''' müjde hainler.

2
1
yanıtYanıtla
SIZDEN HOŞLANAN BIRI:

GUZEL HOŞ VE SEKSI BIR BAYANSIN AMMA YAPTIGIN IŞLER HOŞ İŞLER DEYIL GUZEL HANIM

1
2
yanıtYanıtla
DEVLET TÜRK OLDUĞUNU HATIRLAMALI:

Ünlü tarihci Hammer ; “TÜRKLER DEVLET YIKMAKTA VE DEVLET KURMAKTA BİRİNCİ SINIF USTADIR. ÜLKELERİ DEĞİL KITALARI ALTÜST ETMİŞLER VE KORKUNÇ SALDIRIŞLAR ARASINDA SARSILMASI HİÇ DE KOLAY OLMAYAN EGEMENLİKLERİNİ YARATMIŞLARDIR. TARİH TÜRKLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİ”. . Devleti yönetenler bu TÜRK STRATEJİSİNİ neden izlemiyor? Gerekirse genel seferbirlikte dahil yıldırım bir harekatla pkk neden komple yok edilmiyor. Küçük ve basit operasyonlarla nereye kadar? Neden pkk nın yaşamasına ısrarla izin veriliy

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title