Haberler

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Halkımızın sorunlarının çözümü için ter akıtacağız, sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum yeter ki siz bizi anlayın" dedi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Halkımızın sorunlarının çözümü için ter akıtacağız, sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum yeter ki siz bizi anlayın" dedi.

Çelik, Ahmet Yesevi Mahallesindeki Selahaddin Eyyübi Parkı'nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, parkın isminin büyük önem taşıdığını belirterek, Selahaddin Eyyübi'nin İslam dünyasının baş tacı olduğunu ifade etti.

Türkiye genelinde ve Anadolu şehirlerinde önemli yatırımların AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştirildiğini hatırlatan Çelik, gelecek 4 yılda da hizmetlerini sürdürmek istediklerini vurguladı.

Milletvekili arkadaşlarıyla yıllardır vatandaşların daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gayret ettiklerini anlatan Çelik, şöyle konuştu:

"Halkımızın sorunlarının çözümü için ter akıtacağız, sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum yeter ki siz bizi anlayın. 'Bunlar, hizmetten başka bir şey düşünmüyor, Türkiye'nin ve Şanlıurfa'nın yükünü hafifletmeye çalışıyor' deyin. Siz bizi anlayın gerisini merak etmeyin. Şanlıurfa'ya 4 yılda 13 katrilyon para getirdik, okul, hastane ve yol yatırımı olarak. Gelecek 4 yılda da bu hizmetlerimizi taçlandıracağız."

Gençlere iş bulmak için çaba gösterdiklerini aktaran Çelik, "Onun için sanayi bölgeleri kuruyoruz. Şuanda 12 bin 500 Şanlıurfalı genç, sanayi bölgesinde çalışıyor. Huzur ortamı, kardeşlik devam ederse 12 bin değil 52 bin, 102 bin kişinin çalışacağı bir Şanlıurfa doğacaktır. Hiç endişeniz olmasın, onun için sizlerden büyük destek bekliyoruz. Allah bizleri size karşı mahcup etmesin" diye konuştu.

Çelik, konuşmasını geçen hafta AK Parti lehine bağımsız adaylıktan çekilen sanatçı İbrahim Tatlıses'e teşekkür ederek tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de temelini attıkları yaklaşık 82 bin metrekarelik parkı 10 ay sonra hizmete açacaklarını açıkladı.

Tek amaçlarının halka hizmet olduğunu anlatan Çiftçi, kenti kısa sürede kalkındırmanın planlarını yaptıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından parkın temeli atıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title