Haberler

Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, eski çalıştığı akaryakıt istasyonuna girerek marketteki çekmeceden 477 lira ile bir miktar sigara çalan 19 yaşındaki Ahmet K. ardından tankerde uyuyan pompacıyı biber gazıyla etkisiz hale getirip, tabancayla tehdit edip, 300 lirasını gasp ettikten sonra kaçtı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, eski çalıştığı akaryakıt istasyonuna girerek marketteki çekmeceden 477 lira ile bir miktar sigara çalan 19 yaşındaki Ahmet K. ardından tankerde uyuyan pompacıyı biber gazıyla etkisiz hale getirip, tabancayla tehdit edip, 300 lirasını gasp ettikten sonra kaçtı. Güvenlik kamerasının görüntülediği zanlı polis tarafından yakalandı.

Geçen yıl köylüsü Hasan Basri Saraç'ın akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlayan Ahmet K., 6 ay önce kendi isteğiyle işten ayrıldı. Bazen istasyona otomobil ve motosiklet yıkamak için gelen Ahmet K., 15 gün önce tekrar çalışmak istedi. Ancak işletme sahibi Saraç, bu kez kabul etmedi.

Geçen pazar günü Bozdoğan yolu üzerindeki işletmeye gelen Ahmet K., istasyonda kimin gece nöbetçi olduğunu sordu, bir süre çalışanlarla sohbet edip ayrıldı. Saat 04.30'da tekrar istasyona gelen ve kapüşonla yüzünü izleyen Ahmet K., yan taraftaki pamuk tarlası tarafından işletmeye girdi. Ardından tuvalet kapısından markete ulaştı. Çekmecede bulunan 477 lira ile raflardaki sigaraları alan Ahmet K., geldiği yerden dışarı çıktı. Akaryakıt istasyonundaki park alanında duran tankerde uyuyan pompa görevlisi 24 yaşındaki Faruk Gök'ü biber gazıyla etkisiz hale getiren ve tabancayla tehdit edip cebindeki 300 lirayı gasp eden Ahmet K. kaçtı.

AYNI ELBİSELERLE YAKALANDI

İhbar üzerine polis, çalışma başlattı. Zanlının işletmedeki 16 ayrı güvenlik kamerasından sadece birine yakalandığı görüldü. 1.75 boylarında, üzerinde kot pantolon ve mavi renk kapüşonlu eşofman üstü bulunan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Pamuk tarlasında spor ayakkabı izine de rastlanan zanlının Ahmet K. olduğunu belirleyen polis, evine baskın düzenledi. Zanlı Ahmet K., Yazırlı Mahallesi'ndeki evinde polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anında giydiği kıyafetlerle yakalandığı belirtilen Ahmet K., gözaltına alındı. Evdeki aramada, çalınan paralar ile ikisi kurusıkı olmak üzere üç tabanca bulundu.

Gözaltına alınan Ahmet K.'nin ilk olarak suçlamayı kabul etmediği, daha sonra bankaya olan 8 bin liralık kredi borcu nedeniyle yaptığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title