Haberler

Eski Bursaspor Kulübü Başkanı Çağlar Açıklaması

"Zaman, kavga etme değil birlik olma zamanı. Bursaspor için herkes taşın altına elini koymalı" "Bursasporlulardan beklentim; bir daha küfür etmemeleri, edenleri aralarından ayıklamaları ve eskisi gibi rakip takımların korkulu rüyası olmaları" "Küfür devam ederse yakın zamanda Bursaspor'a yönetici de.

Eski Bursaspor Kulübü Başkanı ve iş adamı Cavit Çağlar, 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağanüstü kongreyle ilgili, "Zaman, kavga etme değil birlik olma zamanı. Bursaspor için herkes taşın altına elini koymalı" dedi.

Çağlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 50 yılı geride bırakan yeşil-beyazlı kulübün 45 senedir hizmetinde bulunduğunu, bu nedenle başkanlık ve yöneticiliğin ne kadar zorlu bir görev olduğunu çok iyi bildiğini söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanının seçileceğini hatırlatan Çağlar, "Seçilecek başkan ve yönetim kadar onlara verilecek destek de çok önemli. Onun için kim seçilirse seçilsin destek vermemiz gerekiyor. Zaman, kavga etme değil birlik olma zamanı. Bursaspor için herkes taşın altına elini koymalı" ifadesini kullandı.

Görevi bırakmaya hazırlanan Erkan Körüstan başkanlığındaki yöneticilere, hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çağlar, onların iyi niyetle çalışmasına rağmen şanssızlıkla kaybedilen maçlar, üst üste hakem hataları, Bursasporlu olduklarına inanmadığı kişilerin tribünlerde ettiği küfürlerin, takımı hedeflerinden uzaklaştırdığını vurguladı.

Kulübe geçen sezon verilen cezalara değinen Çağlar, "Bir kulüp düşünün, küfür nedeniyle 2 milyon liranın üzerinde para ve 9 maç saha kapatma cezası alıyor" diye konuştu.

"Kocaelispor'un geldiği nokta, ders niteliğinde olmalı"

Çağlar, Bursaspor'un aldığı cezaların, futbol tarihinde bir ilk olduğunu anlattı.

Taraftarlara çağrıda bulunan Çağlar, şöyle devam etti:

"Yöneticileri, teknik direktörü, futbolcuyu sevmeyebilirsin ama tepkini küfür ederek gösteremezsin. Protestoya sonuna kadar varım fakat küfre karşıyım. Küfür, aciz işidir, sadece acizler kullanır. Bursaspor taraftarının en büyük özelliği, yaptıkları tezahüratlarla rakip takımlara korku salması. Maalesef geçen sezon bunu gösteremedik. Kişilere kızdık ama faturası hep kulübe çıktı. Bursasporlulardan beklentim; bir daha küfür etmemeleri, edenleri aralarından ayıklamaları ve eskisi gibi rakip takımların korkulu rüyası olmaları. Önümüzde, amatör kümeye düşen Kocaelispor örneği var. Futbol kulüpleri ve taraftarlar için Kocaelispor'un geldiği nokta, ders niteliğinde olmalı. Aynı duruma düşmemek için herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Rakip takım Bursa'ya gelirken önce 12'nci adamın gücünden etkilenmeli. Yeni dönemde birbirimize sımsıkı sarılalım. Seçilenleri destekleyelim, yanlış yaptıklarında da demokratik bir şekilde uyaralım. İçimizde birlik ve beraberliğimizi sağlarsak dışarıdan gelecek tehlikelere karşı daha güçlü oluruz. Küfür devam ederse yakın zamanda Bursaspor'a yönetici de bulamayız."

" Recep Altepe, Bursaspor için büyük şanstır"

Seçime katılacak 3 başkan adayına, sıkıntılı bir ortamda kulübe sahip çıktıkları için tebrik eden Çağlar, olağan kongrenin gelecek sene gerçekleştirileceğini bildirdi.

O kongreye kadar sorunsuz bir dönem geçirmek ve yöneticileri yeniden teşvik etmek için camiada herkesin kenetlenmesi gerektiğine dikkati çeken Çağlar, şunları kaydetti:

"Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor için büyük şanstır. Bursaspor'a gönül vermiş, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bir başkan. Bizim dönemimizde, bırakın destek görmeyi yanımızdan kaçıyordu belediye başkanları. Recep Altepe'nin kıymetini bilmeliyiz. Her kötü gününde kulübün maddi, manevi yanında. 45 bin kişilik stadyum bitmek üzere. Ayrıca kalıcı gelir kazandırmak için de yoğun çabası var. Hiçbir beklenti içinde olmadan bunları yapıyor. Sadece Bursa'nın markasını daha fazla öne çıkarmak istiyor." - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Recep Altepe Cavit Çağlar Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title