Haberler

Eski Boksör Anthony Small, IŞİD'e Katılmak İsterken Yakalandı

Güncelleme:

Eski boks şampiyonu Anthony Small, IŞİD terör örgütüne katılmak isterken tutuklandı.

Geçen yıl Londra'dan Suriye'ye giderek terör örgütü IŞİD'e katılmak isterken tutuklanan 3 kişi arasında eski boks şampiyonu Anthony Small'un da olduğu ortaya çıktı.

SAHTE PASAPORT DELİL OLARAK SUNULDU

Üç kişinin yargılanmasına Old Bailey'de başlanırken, Savcı, Small'un adına düzenlenen sahte kimlik ve pasaportları delil olarak sundu.

2009'da ŞAMPİYON OLMUŞTU

Small, 2009'da Britanya adına Commonwealth oyunlarında tüy siklette şampiyon olmuştu.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Suriye Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (28)

ADAMIN KARE KÖKÜ:

TEK YUMRUKTA 3 YPG Lİ 2 PKK LI ÖLDÜRÜYO. .

127
13
yanıtYanıtla
ahmed:

pkk domuzları abd yi arkalarına almışlar burda hava civa satıyo pislikler, utanmadan kahramanlık naraları atıyolar, ulan bir avuç adam abd ye rağmen kobaneyi alt üst etti hala artis artis konuşuyo yamyamlar. .

107
32
yanıtYanıtla
bitlis13mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

it urûr ypg yûrûr kahraman ypg.dûşmanlara ôlûm.

36
82
yanıtYanıtla
hadi ordan:

Neymiş IŞİD i bombalıyorlarmış ondan yeniliyorlarmış. . . IŞİD köyleri basıp sokakta yürüyenleri tararken, kafaları keserken, insanları ağır silahlarla sindiriip cehennem sıcağında dağlara sürerken sorun yoktu dimi. . . IŞİD zulmü yapsın ama IŞİD e zulüm yapılmasın. Yok öyle dünya. . .

9
73
yanıtYanıtla
ALLAH Mobil-ANDROID:

işid. savunması yapanlara söylüyorum hepiniz bir avuç. cahilsınız bölge hakkında zerre bilginiz. yok haberlere televizyonlara inanmayın pkk neden dağ. çıkmış bi. araştırın 3 dakika

4
67
yanıtYanıtla
urfali:

bu tur kisiler din icin deyil savasmalari para icin adama sorsan islamin sartlarini yamisir kalir bu boksorun islamla alakasi bile yok

8
60
yanıtYanıtla
Seyidi atmimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar inanın şu kürtlerin başarılarını hazmedemeyenleri gidin araştırın hem ne oldukları belirsizdir hemde nerede geldikleri ha keza belirsizdir şimdilerde türklüğe yamanıyorlar yarın ABD türkiyeyi işgal etse bunlar koro halinde hepimiz amerikanız derler

13
47
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

gel gel bir kurşunda sana girsin

9
48
yanıtYanıtla
abdullah:

pkk itleri geçenlerde 16 yaşında ki yasin börü ve iki arkadaşını nasıl öldürdü bir bakın, bu köpekler evlere et dağıtan gençleri öldürüyo, işidde bu köpekleri öldürüyo işidin yapdığımı zulüm bu komunist pkk lıların yapdığımı. . . bu alçakların yaşaması zulüm yaşamasııı. . .

47
10
yanıtYanıtla
AMEDİ:

İYİ YAPMIŞ

40
10
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title