Haberler

    Eski Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın Eşinden Olay Sözler! Hamile Kalınca...

    FutbolArena - Beşiktaşlı eski futbolcu ve takım kaptanı İbrahim Toraman'ın eski eşi Eylem Toraman'dan katıldığı bir sabah programında çarpıcı açıklamalar geldi.

    FutbolArena - Beşiktaşlı eski futbolcu ve takım kaptanı İbrahim Toraman'ın eski eşi Eylem Toraman'dan katıldığı bir sabah programında çarpıcı açıklamalar geldi. İbrahim Toraman ile boşanma aşamasında olduğunu söyleyen Eylem Toraman 5 milyon lira tazminat talep edeceğini de sözlerine ekledi.

    "İBRAHİM TORAMAN BEBEĞİMİZİ İSTEMEDİ"

    "İnsanlar kendi hatalarını görmek istemiyor. Biz şiddet nedeniyle boşandık. Çocuğumun babası olduğu için saygı duyuyorum ama başka bir duygu hissetmiyorum. Evliliğim için çok mücadele verdim. Özgür yaşam tarzına devam etmek istedi. Böyle bir anlayışla o evlilik yürümez. İbrahim evlilik insanı değil. Hamile kalınca evlenmek durumunda kaldım. Evlendiğimde 6 aylık hamileydim. Sağlıklı bir hamilelik geçirmedim. İbrahim Toraman bebeğimizi istemedi.'

    EYLEM TORAMAN KİMDİR?

    Eski millî futbolcu İbrahim Toraman'dan darp iddiasıyla gündeme gelen Eylem Toraman, Almanya'da doğdu. Hukuk Fakültesi mezunu olan ve avukatlık mesleğini sürdüren Eylem Toraman'ın 2007'de Miss EU of Turkey yarışmasına katılıp ikinci olduğu, 2008'de ise Miss EU Beauty Contest Avrupa Birliği Güzelik Yarışması'nda ülkemizi temsil ettiği ortaya çıktı.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    İbrahim Toraman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title