Haberler

Suruç Eski Belediye Başkanı ve Oğluna İnfaz

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Suruç eski Belediye Başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sinan Tekinalp yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde eski Belediye Başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sinan Tekinalp silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Salih Tekinalp ve Sinan Tekinalp hayatını kaybetti.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Olay, saat 16.00 sıralarında Şanlıurfa-Suruç otoyol çıkışında meydana geldi. 1994 yılında CHP'den Suruç Belediye Başkanı seçilen babası Salih Tekinalp ile birlikte Şanlıurfa'dan Suruç'a döndüğü öğrenilen Sinan Tekinalp yönetimindeki 33 B 3254 plakalı otomobile, Aligör Mahallesi yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu baba- oğul vurulurken, otomobilde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

YOLDAN GEÇENLER FARK ETTİ

Yoldan geçenlerin fark etmesinin ardından olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede Salih Tekinalp ile oğlu Sinan Tekinalp'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, bölgede inceleme başlatan güvenlik güçleri saldırıyı gerekleştiren kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenip yakalanmaları için çalışma başlattı.

4 AY ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Dinay aşiretinin önde gelenlerinden ve Suruç'un kanaat önderlerinden biri olan Salih Tekinalp, yaklaşık 4 ay önce de Suruç'ta yine silahlı saldırıya uğramış ve yaralı kurtulmuştu. Olayın ardından güvenlik güçleri, saldırının gerçekleştiği bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

Salih Tekinalp, 1994 yılında CHP'den Suruç Belediye Başkanı seçilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (67)

gölge:

gözü açılan kürtler pkknın işine gelmiyor

30
8
yanıtYanıtla
yozgatlıccc:

herkimki bir insana cana kıyıyorsa sebebi haklılığı sorulmaksızın ilkel dürtüleri ve cehaleti ile hareket ediyor demektir. nedir bu dünyada ölümler yakmalar yıkmalar yazık değilmi. düşünce ideoloji alayı boştur. kendimize gelelim birbirimize ne sebeple olursa olsun kıymayalım. bu ülkede açlıktan ölmeyiz. ufak hırslarımız yüzünden birbirimize yaşamı haram etmeyelim. gencecik canlara kıymayalım. ne ülkemizi bölelim, ne huzurumuzu bozalım, ne türk kürt diye ayrışalım nede birbirimize kurşun sıkalım. can olalım adaleti tesis edelim güzellikleri birlikte paylaşarak güzellikleri çoğaltarak yaşayalım. Allah rahmet eylesin

36
1
yanıtYanıtla
hüseyin:

sen böyle diyorsun ama senin baskanin devlet bahceli hic böyle konusmuyor. daha dogrusu senin CCC nin ideolojisi böyle degil.

yanıt0
yanıt0
KARAKURUMLU:

HÜSEYİN!E cevap olsun. CCC vatanın bölünmemesinin garantisidir. CCC anlamı İslam olan işaretten mi korkuyorsun

yanıt0
yanıt0
nesin:

AKP sayesinde nice nice olaylar yasayacagimiz göründü geliyor Büyük hirsizlar AKP li olunca takipsizlik karari Bir dilim baklava icin sekiz sene yatani iste AKP ve bunlara oy verenlerin Müslümanlik adina olan adaletleri.

24
12
yanıtYanıtla
ugur:

devlet mi kurmayı düşünüyordunuz. ben suruçta çalıştım ve çalıştığım köyde tavuğunu ezdi diye amcaoglunu vuran adam gördüm. köylü ile sohbet edersin devlte kuracaz ne düşünüyorsun der. 2 saat devleti kötüler sonra ziraat kredi veriyormuş nasıl alabılırız hocam der. hastanede elektirik gider devlet bilerek yaptı derler. tefeciliğin doruk noktasıdır suruc. nemrutun torunları dolu orada urfalılar hiç sevmez.

23
8
yanıtYanıtla
AKp li:

Akp liler en son tehdit ediyordu bu adamı onnlar öldürdü Akpliler katildir

13
17
yanıtYanıtla
reee:

hadı ulan hüda par hepınızı dograyacak

yanıt0
yanıt0
Tc:

PKK öldürmüştür savunma PKK''yı

yanıt0
yanıt0
Adim Yalanci Davut:

akp´nin isi

10
18
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title