Haberler

Eski Belediye Başkanı Ortaklarını Öldürdü

İzmir'in Baydır ilçesinde, eski Bayındır Belediye Başkanı M.K., çiçek işi ile uğraştığı ortakları Güray Seven ve Salih Bal'ı iddiaya göre silahla vurarak öldürdü, sonra jandarmaya teslim oldu.

Olay, öğle saatlerinde, Bayındır Tokatbaşı mevkisinde bulunan çiçek serasında meydana geldi. Bayındır Belediyesi eski Başkanı M.K., çiçek işi ile uğraştığı ortakları Güray Seven ve Salih Bal ile ofiste buluştu. Ortaklar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile eski belediye başkanı M.K., belindeki silahı çıkararak iddiaya göre ortakları Seven ve Bal'ı kurşun yağmuruna tuttu. Sonra M.K., jandarmayı arayarak cinayet işlediğini söyleyip kendini ihbar etti. Jandarma olay yerine sağlık ekipleri ile geldi. M.K. jandarma tarafından gözaltına alınırken sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Güray Seven'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralı olan Salih Bal olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bayındır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, gözaltına aldığı eski belediye başkanı M.K.'yı sorgulamak üzere Bayındır Jandarma Karakol Komutanlığına götürdü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title