Haberler

Eski Belediye Başkanı Çalım'a Prof. Dr. Yenidünya'dan Vefa

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Cide eski Belediye Başkanı Ramazan Çalım'ı ziyaret etti.

7 Haziran genel seçimleri öncesinde destek istemek için Cide'yi ziyaret eden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, bu esnada Cide eski Belediye Başkanı Ramazan Çalım'ı da evinde ziyaret etti.

Rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahatta bulunan Ramazan Çalım'a geçmiş olsun diyen Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, belediye başkanlığı döneminde Cide'ye hizmet eden Ramazan Çalım ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Bilgisiyle ve tecrübesiyle Cide eski Belediye Başkanı Ramazan Çalım'ın büyük bir kazanım olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Yenidünya, "1984-1989 ve 1999-2004 yılları arasında Cide'mize belediye başkanı olarak hizmet etmiş ve büyük çalışmaların öncüsü olmuş değerli abimiz Ramazan Çalım'ı ziyaret etmekten ve önemli bilgi birikimlerini dinlemekten onur duydum. Görüşleri ve tecrübeleri doğrultusunda yeni çalışmalar yaparak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Rahatsız olduğunu öğrendim ve ziyaret etmek istedim. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cide'nin eski görkemli günlerine kavuşması, sorunlarını çözmesi için hep beraber çalışarak yarının umutlu geleceğinin temellerini atacağız" dedi.

Cide eski Belediye Başkanı Ramazan Çalım ise, Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya ile CHP'lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yenidünya'nın seçilmesi durumunda Kastamonu için büyük bir kazanım olacağını kaydetti. Çalım, "Gençliği, tecrübesi ve bilgi birikimiyle genç adayımı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Kastamonu için büyük bir şanstır. Kastamonu'ya çok katacak, Kastamonu'ya birçok yatırımın ivedi şekilde gelmesine öncülük edecektir" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Caner Yenidünya Kastamonu Cide Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title