Haberler

Eski Belediye Basın Müdürü Dergi Çalışması ile 2015'e Giriyor

Kırşehir Belediyesi Eski Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü, Kent Konseyi eski Genel Sekreteri Araştırmacı Yazar, Adnan Yılmaz’ın hazırladığı ‘Gün Işığı’ dergisi 2015 yılında yayın hayatına başlıyor.

Kırşehir Belediyesi Eski Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü, Kent Konseyi eski Genel Sekreteri Araştırmacı Yazar, Adnan Yılmaz'ın hazırladığı 'Gün Işığı' dergisi 2015 yılında yayın hayatına başlıyor.

Daha önce Kırşehir kamu oyunda geniş ilgi gören 2004-2007 yılları arasında aylık olarak çıkardığı dergiye yeni yılda tekrar aylık olarak başlıyor.

Araştırmacı Yazar Yılmaz verdiği 7 yıllık aradan sonra görev yaptığı Manisa Alaşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden emekli olmasından sonra Kırşehir'de yeniden dergi çıkarma hazırlığı içerisinde olduklarını bildirdi.

Yılmaz, Ocak ayının ilk haftasında çıkacak dergisi için çalışmalarının bittiğini söyledi. İhlas Haber Ajansı Muhabirine yaptığı açıklamada Adnan Yılmaz, "Yedi yıllık aradan sonra memleketim Kırşehir'de ilk defa başlattığım dergiciliği devam ettirmenin gururu içerisindeyim. Benden sonra özellikle boşluk bıraktığım yedi yıllık süreç içerisinde herhangi bir uzun soluklu çalışma olmadı. Bu dergi, tek kelime ile ifade etmek gerekirse siyaseti, ekonomisi, kültürü, sporu, bilimi ile komplike bir kent dergisi olacak. Yeni yılla birlikte Kırşehir'in her yönü ile basın dünyasına çalışmalarımızla büyük katkılar sunacağız" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title