Haberler

Eski Başkan Yardımcısı Yücetepe, Mimarlık Ofisi Açtı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde iki dönem Fatsa Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bülent Yücete, kendisine ait mimarlık ofisinin resmi açılışını bugün gerçekleştirdi.

MBY Mimarlık Ofisi'nin açılışına Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan Bülent Yücetepe, "Memleketimize inşallah hayırlı olur. İnşallah güzel projelere imza atarız" dedi.

Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, "Bülent bey yıllardır beraber siyaset yaptığımız, çok değerli dostumuz ama siyasetin değil asıl insanın kendi işinin sürekli olduğunu bize gösterdi ve asli işine döndü. Dostluğumuz her daim devam etmekle beraber kendisini yalnız bırakmayacağız. İnşallah bizler de bir gün kendi işimize döneceğiz. Bülent bey bundan sonra kendi mekanında mesleğini icra edecek" diye konuştu.

Başkan Anlayan'ın ardından konuşan Kaymakam Bekir Atmaca, Bülent Yücetepe'ye yeni ofisinde başarılı işlere imza atması temennisinde bulundu.

Açılışta son konuşmayı yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise Bülent Yücetepe'ye ve ailesine yeni ofisin hayırlı olmasını temenni ederek, "Bülent bey serbest piyasa koşullarıyla kamu birlikteliğini yaşamış bir arkadaşımız. İsmi de mimarlık ofisine yakışan bir isim. Bülent bey edindiği tecrübeyi serbest piyasa koşullarında da oluşturacaktır. Büyükşehir sürecinde gördüğüm kalifiye eleman konusunda yaşadığımız sıkıntılar özellikle serbest mimarlık başında gelen meslek gruplarından bir tanesi. Biz piyasadan iş almaya kalktığımızda ya da hizmet almaya kalktığımızda maalesef ilimizde belli meslek gruplarının olmayışını hatta bazılarının hiç olmayışının sıkıntılarını yaşıyoruz. Bu anlamda bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından mimarlık ofisinin açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından kesildi. Açılış yapılan ikram ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Bekir Atmaca Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title