Haberler

Eski Başbakan Çiller'den Acil Satılık Kelepir Otel!

Güncelleme:

Eski Başbakan Tansu Çiller ve ailesinin şirketi Marsan Marmara Holding'e bağlı Beyoğlu'ndaki 3 otelden biri olan "Pera Rose Oteli" satılıyor.

Gazetelere satış ilanı veren Çiller Ailesi, yaklaşık 7 yıl önce bu oteli büyük ümitlerle almıştı. Tarihi Galata Kulesi ile Taksim Meydanı'na 5 dakika yürüme mesafesinde olan 52 oda ve 110 yataktan oluşan otelin satış fiyatı ise gizli tutuluyor.

23 MİLYON DOLARA MAL OLDU

Çiller Ailesi, Tepebaşı Meşrutiyet Caddesi'nde bulunan Pera Rose Otelini aynı cadde üzerinde bulunan 2 otel ile birlikte almıştı. Pera Rose, PeraTulip ve Tulip City otelleri aileye 23 milyon dolara mal olmuştu. Holdingin yöneticisi ve Çiller'in oğlu Berk Çiller, turizm ve otel yatırımları konusunda hedeflerini 2012 yılında kamuoyuyla paylaşmış ve şunları söylemişti:

"2012'ye kadar otel sayımızı 6'ya çıkarmayı hedefliyoruz. Bu otellerin her biri için 5 milyon dolarlık yatırım yapacağız. En fazla 15 milyon dolarlık yatırım yapacağız. 'S' statüsünde ya da 3 yıldızlı, 50-80 oda aralığındaki otellerle ilgileniyoruz. Konya'da 55 odalı aktif bir oteli aldık, İstanbul Avrupa yakasında da 2 oteli almak istiyoruz."

GAZETEYE SATIŞ İLANI VERDİLER

Çiller Ailesi'nin büyük umutlarla aldığı tarihi binalı otel satışa çıkarıldı. Satış gazete ilanında duyuruldu. (Kaynak:Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tansu Çiller Berk Çiller Beyoğlu Marmara Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

WWW:

SAĞCILARIN HEPSİ HIRSIZDIRRRRRR

14
6
yanıtYanıtla
ÖZGE ÖZTÜRK:

BU OTELLER ONUN DEĞİL. İKTİDARLARI DÖNEMİNDE MİLLETTEN HORTUMLADIKLARIYLA EDİNDİKLERİ MAL VARLIKLARIDIR. ALLAH MİLLETİN SIRTINDAN SOYANLARA BU SERVETLERİNİ YİYEBİLMEYİ NASİP ETMESİN.

16
3
yanıtYanıtla
YORGUN:

erkes sabırlı olsun bu dünyanın birde haireti var

17
0
yanıtYanıtla
Vatandaş vatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ZEHİR ZİKKİM OLSUN BU MEMLEKETTEN ORTULU ORTUSUZ NE GOTURDUYSENİZ!!!

16
0
yanıtYanıtla
ALPEREN:

BU KÜRTLERİN AHI SENİ SONUN DA YAKACAK

13
3
yanıtYanıtla
ACELE SATILIK.:

ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNİN ORTASINDA, BEŞTEPE DE, EN AZ 2. 000 ODASI OLAN, YANINDA HARALARI VE HARALARIN İÇİNDE ATLARI BULUNAN, MUHAFIZ ALAYI VE POLİSLERİN KORUDUĞU, BAHÇESİ GENİŞ, YEŞİLLİKLER İÇERİSİNDE, ETRAFINDA FAZLA BİR YERLEŞİM ALANI BULUNMAYAN SARAY SATILIKTIR. BU KELEPİR SARAYI KAÇIRMAYIN, MALİYETİNİN DE ALTINDA VERECEĞİM KENDİ PAYIMA DÜŞEN HİSSEMİ. . . MÜRAACAT: VATANDAŞ.

14
1
yanıtYanıtla
GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ....:

ELBET ARADAN YILLAR GEÇİP ORTALIK SOĞUYUNCA MAL VARLIKLARI BİR BİR ELDEN ÇIKACAK VE BİR SABAH BİR DUYMUŞSUNUZ Kİ ÇİLLER AİLESİ ABD YOLCUSU. . . ŞİMDİKİLER ÇOK FARKLI MI SANIYORSUNUZ? FAZLA DEĞİL 5-10 SENE SONRA DA ŞİMDİ BAŞIMIZ DA OLANLAR MAL VARLIKLARINI BİR BİR NAKİTE ÇEVİRİP BİR SABAH ABD''YE GİTTİKLERİNİ DUYARSINIZ. . . . SONRA DA ''''AAAA , ADAMLAR ÜLKEYİ AMMA SOYMUŞLAR DA HABERİMİZ YOKMUŞ'''' DERSİNİZ. . . UYUMAYA DEVAM EDİN GAFLET UYKUSUNA. . . ÇALINAN SEN, SENİN ÇOCUKLARIN, VE TORUNLARININ GELECEĞİ

12
1
yanıtYanıtla
azrail:

sana 23 milyon dolar vereceğime sana bir ekmek alırım evde tek başına oturup yeki garibanlığın ne olduğunu bilesin ama bunu unutmaki yerin ve gögün sahibi var elbetki birgün sana ve zenginlere hesapı sorulacak işte ozaman sana 23 milyon dolar veririm

9
3
yanıtYanıtla
ANKARA.T.C:

ALAVEREYLE MOFYAYLA KARAPARAYLA ALAN OTEL ŞİMDİDE DALAVEREYLE SATILIYOR. TANSU ÇİLER NASIL BUNU ALDI HABERİ OLAN VARMI . BİR ARAŞTIRIN BURADAN YAZMAK İSTEMİYORUM . . . . OKADAR ELİ KANLI BİR KADINKİ BU . . . BİLMİYORSUNUZ BU OTELİ ALMAYIN KİMSEYE HAYIR ETMEZ KANLIPARALARLA ALINDI BURASI SAYGILAR

12
0
yanıtYanıtla
TRABZON 61:

ÇALDIKLARINI ŞİMDİ SATIYORLAR

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title