Haberler

Eski Bakan Nihat Ergün Bilsam'ın Düzenlediği Konferansa Katıldı

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından 7.sini düzenlenen, Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi’nin 3. hafta konuğu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün oldu.

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından 7.sini düzenlenen, Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi'nin 3. hafta konuğu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün oldu.

Eski Bakan Nihat Ergün BİLSAM'ın düzenlediği 'Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi' için Malatya'ya gelerek kendi yazdığı 'Adım Adım Siyaset' kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

BİLSAM konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına BİLSAM Başkanı Zekeriya Tav, AK Parti Malatya Eski Milletvekili Av. H. Cemal Akın, ANKA Onursal Başkanı Prof Dr İbrahim Gezer, ANKA Dernek Başkanı Ömer İpek, AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer ve vatandaşlar katıldı.

Eski Bakan Nihat Ergün söyleşi programı öncesi yaptığı konuşmada BİLSAM'ın çok faydalı konferanslar düzenlediğini ifade ederek Malatya'nın kişiliğine ve kimliğine yaptıkları katkılardan dolayı BİLSAM üyelerine teşekkür etti.

Malatya'nın kendine özgü entelektüel bir kimliği olduğunu söyleyen Ergün "Malatya aynı zamanda üretici bir şehir, Türkiye'de hem entelektüel birikime sahip hem de üretici, sanayici bir şehir yok denecek kadar az. Bazı şehirler ya sadece sanayi şehridir ya da entelektüel birikimi çok azdır. Bu konuda Malatya'nın çok önemli bir şehir olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Nihat Ergün Konuşmasının ardından kendisinin yazdığı 'Adım Adım Siyaset' kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Ergün Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title