Haberler

Eski Bakan İçli, CHP'den İstifa Etti

Güncelleme:

Eski Devlet Bakanı ve 21 ve 23. Dönem Milletvekili Tayfun İçli, zehir zemberek sözlerle CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Eski Devlet Bakanı ve 21 ve 23. Dönem Milletvekili Tayfun İçli, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. İçli, yaptığı yazılı açıklamada, "CHP'nin artık bir kast sistemi ve bir zümre tarafından, ahbap-çavuş ilişkisi ile yönetildiğini" ileri sürdü.

"İLKESİZ VE TUTARSIZ BİR YAPIYA BÜRÜNDÜ"

"CHP'nin programına ve kurucu ilkelerine aykırı davranan, yönetim anlayışında da AK Parti'nin taklitçisi olan yeni yapının, halkın umutlarını köreltmekten başka bir görevi bulunmadığını" savunan İçli, "yeni CHP'nin, artık Atatürk'ün ilkelerini taşıyan ve savunan, halka ve dünyaya örnek olan, Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün ve Bülent Ecevit'in partisi olmaktan çıktığını, ilkesiz ve tutarsız bir yapıya büründüğünü" iddia etti.

"KİRLİ OYUNLARIN OYNANDIĞI BU ORTAMDA DAHA FAZLA BULUNMAYACAĞIM"

İçli, "Şahsım adına artık bu kirli oyunların oynandığı, gizli ortaklıklarla CHP'nin tasfiye edilmeye çalışıldığı bir ortamda daha fazla bulunamayacağımdan, parti üyeliğinden istifa ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kemal Atatürk İsmet İnönü Tayfun İçli Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (52)

esas ataturkcu:

ben burda chpkk diye aylarca sayikladim simdi gorun niye sayikladim bildigimiz bisey vardi UYANIN CHPLILER

33
7
yanıtYanıtla
yavuz:

akpden para almistir bir sey olmaz halkin partisidir chp

12
28
yanıtYanıtla
KILISLI:

CEHENNEME KADAR GIT BIR DAHA DONME

8
28
yanıtYanıtla
asis:

gercek ataturkculer birlesmeli kilicdaroglunun hesabini gormeli partiyi pkk sempatizanlarla doldurmaya izin verilmesin

34
1
yanıtYanıtla
Bulut:

Kurtuluş sadece ve sadece dürüst siyaset yapan HDP direk. AKP, CHP, MHP hepsi yalan. Oylar HDY YE.

5
29
yanıtYanıtla
Nizamettin:

OYUMUZ MHP YE

13
19
yanıtYanıtla
solo türk:

bir mhp li olarak oyun chp ye , en azından niyeti belli, bahçeli gibi akp ye hizmet etmiyor

13
17
yanıtYanıtla
CENGİZ TUĞTAĞ:

alevi partisi ne bekliyosunuz cumhuriyet halkmış geç bunları geç

11
19
yanıtYanıtla
cabbar:

CHP bitmistir. Bunu herkes kabul etmeli CHP gercekligi ile katliamlari ile yüzlesmedikce hic bir yere gelemez.

24
3
yanıtYanıtla
KILICTAROGLU''DA,,ISTIFA ETSiNDE,,,,?:

Tayfun icliyi kutluyorum, , bir milletvekili olarak dogrulari görüp, geregini yapmasi, cok ahlakli bir davranistir. keske KILICTAROGLU''DA dogrulari görsede istifa etse, , ? ama bir zor görünüyor, , zira koltukta oturmak cok hostur. . ve tatlidir.

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title