Haberler

Eski Aşıklar Birarada!

Manken Gizem Özdilli ile Atilla Kaplakarslan Arasında Yeniden Aşk Sinyalleri Yanmaya Başladı!..

MANKEN GİZEM ÖZDİLLİ İLE ATİLLA KAPLAKARSLAN ARASINDA YENİDEN AŞK SİNYALLERİ YANMAYA BAŞLADI!..

Gizem Özdilli ile Atilla Kaplakarslan arasında, küllenmiş aşk, yeniden 'alevlenme sinyalleri' veriyor. Önceki gecce, Şahin Özer'in verdiği iftar yemeğinde aynı masayı paylaşan ikilinin, medyanın tam ortasında yeniden yakınlaşmaları gözlerden kaçmadı.

Mankenliğe ilk başladığı dönemde Vizyon Ajans'sın sahibi Atilla Kaplakarslan'ın kadrosunda bulunan Gizem Özdilli, çok hızlı bir tırmanış yaparak şöhretli bir manken olmuştu. Podyumların en ünlü mankenlerinden biri olan Gizem Özdilli ile patronu Atilla Kaplakarslan arasında o dönem başlayan aşk, yıllarca sürmüştü. İkilinin yolları daha sonra ayrıldı ama dostane görüşmeleri hep sürdü. Gizem Özdilli, en zor günlerinde bile Atilla Kaplakarslan'ı yanında buldu.

Eski aşk yeniden alevlenmek üzere!..

Yıllar önce ayrılıkla sonuçlanan, küllenen aşk, yeniden başlama sinyalleri veriyor. Bunun en son adımı, Şahin Özer'in verdiği iftar davetinde yaşandı.

Gazetecilerle aynı masayı paylaşan Atilla Kaplakarslan'a, daha sonra davete katılan Gizem Özdilli de eşlik etti.Atilla Kaplakarslan ile aralarına sunucu Fatoş Kabasakal'ın oturması üzerine, yer değiştiren Gizem Özdilli, 'Kim ne dersen desin!' diyerek, eski büyük aşkı Atilla Kaplakarslan'ın yanına oturdu.

Gece boyunca sohbet eden, dertleşen ikilinin yakınlaşmaları gözden kaçmadı. Atilla Kaplakarsan ile Gizem Özdilli arasındaki bu yakınlaşma, 'Küllenmiş aşk, yeniden mi alevleniyor?' yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title